Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

WD40 és a művészet

2008.12.19. 13:15 | Rocko- | 4 komment

Címkék: film irodalom művészet wd40

A WD40 sokakat megérintett, nincs ez másképp az írókkal, költőkkel, producerekkel, íme egy lista, mi minden van másképp, mint ahogy megismertük.

  • Az Élet, A Világmindenség Meg Minden nagy kérdésére: WD40.
    Érthető, el tudjuk képzelni, hogy valaki galaxisok közt utazik WD40 nélkül?
  • Aladin és a WD40 lámpa
  • Ali baba és a WD40 rabló
  • James Bond, a WD40-es ügynök (valójában Leslie Nielsen volt az, a Spy Hardban.)

Prokee korábban megismert szilánkja álljon itt alant, azoknak, akik még hisznek a mesékben:

Ede kolléga (akit egyébként nem így hívtak, de hasonlóan rövid neve volt) raktáros-munkafelvevőként került a céghez. Amikor hírét vettem, hogy érkezik, igen megörültem, különösen amiatt, hogy a srác önéletrajza szerint boltvezető-helyettes volt egy alkatrész-nagykereskedő helyi boltjában.

Ekkor még nem tudtuk, hogy a boltban összesen ketten voltak. Egyrészt a boltvezető, aki ismerte az alkatrészeket, tudott kommunikálni, meg úgy egyáltalán, vitte a boltot. Másrészt Ede, aki, ha pontos, precíz rajzolt térképet és útvonaltervet kapott, és nem volt rajta túl sok állomás, akkor többnyire nagyobb tévedések nélkül képes volt kiszállítani a megrendelt árut.

Ede fiatal volt, bohó, és naiv. András kollégámmal toleránsak és barátságosak vagyunk egy ideig, de amikor valakiről kiderül, hogy menthetetlen, akkor nincs kegyelem, érkezik a büntető szívatás. Erre ifjú barátunk igen alkalmas volt.

Január közepén nem volt túl jó idő, és némi szabadtéri gumipakolás után Ede kezén kirepedezett a bőr. Kollégához fordult:

- András, van raktáron Nivea ?

Andrásról tudni kell, hogy csípőből tüzel, gondolkodás nélkül vált át szívató üzemmódba, és kimeríthetetlen ötlettárral rendelkezik

- Persze, ott van a Suzuki raktárban a gyertyás polc alatt.

- Most voltam ott, de csak ilyen fehér dobozok vannak ott.

- Akkor elfogyott, de az meg szilikonzsír, az is jó lesz. Kicsit nehezebben szívja be, de jobb is.

Ede természetesen azonnal kenegetni kezdte a kezét. Amikor egy erős óra múlva még mindig tocsogott a nyálban, kezdett gyanút fogni. Bandink persze kimagyarázta:

- Valószínűleg nagyon kiszáradt már a bőröd, azért szívja be ilyen nehezen. Mosd le, menj ki, kérj Gézától WD-40-et!

- WD-40 ? Kézre ???

- Az, az. Azért an olyan finom illata. Nem szoktad látni a Gézát reggelente, meló előtt, mikor bejössz ? Mindig ül a ládáján, és olvas. Azért ül ott, mert ilyenkor mindig bekeni a kezét, és megvárja, míg beszívja, addig nem nyúl semmihez.

Ekkor én már kint voltam, és jeleztem Gézának, ha Ede jön ki, sprickoljon egy hangyányi WD-40-et a tenyerébe, és kenegesse.

Megérkezett Ede, Géza tette a dolgát. Mit mondjak, sikeres volt, Ede egy egész hétig fújkálta a kezét WD-40-nel, mire valaki megsajnálta, és elárulta, hogy szívatjuk...

Ne menjenek messzire, folytatjuk!




Szerintünk : : (3/5)
Szerintetek : (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr38821564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guni 2008.12.19. 13:41:59

Az Erős Pista a konyha wd40-e! :D

biker_kolee 2008.12.19. 14:20:38

Prokee, ez eszméletlen. xD

Wizardus86 2008.12.19. 18:36:32

ezt a történetet Degec-ről kaptuk :D

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2008.12.19. 18:52:36

Mink most az idegtépő újonc kollégát melóban küldtük le az épületüzemeltetéshez Monoszkópért. :)

Az is hasonló. :)
süti beállítások módosítása