Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Nőnap - 1. induló: boibo

2009.03.08. 10:00 | Rocko- | 13 komment

Címkék: bruce willis george clooney opel vectra nonap

Legyünk sablonosak: miről írhatna egy nő, ha nem a szerelemről?
Tudom jól, vannak nála gyorsabbak. Erősebbek. Intelligensebbek. A “szépség” meg elég szubjektív kategória, ezen nem lehet vitatkozni. De az ember a szerelmét nem is ilyen észérvek alapján választja.

Mert nekem bizony Ő a szerelmem!

Opel Vectra

Így ez a cikk biztos durván elfogult lesz. Gondolkodtam is, megírjam-e egyáltalán. Most hozakodjak a nagy nyilvánosság elé a legbelső érzéseimmel?!
Na jó... Ti akartátok! :-)

Próbáltatok már szemezni egy Vectrával? Igazi erotikus élmény! Mint egy sármos férfi. Mondom: sármos. Nem idióta vigyorú gyilkológép-Schwarzenegger. És mondom: férfi. Nem tejfölös képű Orlando Bloom, és nem is nyálas DiCaprio. Velejéig huncut, maximálisan vagány, egy csipetnyi agresszivitással. George Clooney.

Vagy Bruce Willis (persze, amikor még volt haja). Szóval egy olyan pasi, akitől még akkor is elalélunk, ha éppen másra mosolyog.
Hogy mennyire a hatása alá kerültem már első látásra, azt az bizonyítja leginkább, hogy csak az “Ő” kedvéért voltam hajlandó megtanulni: az autók fényes ablakkerete nem horganyzott. De még csak nem is nikkelezett. Hanem, Hölgyeim (ezt az Urak mind tudják, mert őket szocializálja ilyesmire a társadalom): krómozott. Ilyen abszolút fölösleges információt bármely más esetben már rég kiszelektált volna az agyam. Nem így a Vectranál.
És az első kedvező benyomás később sem párolgott el. Azóta eltelt már jópár év, de én még mindig nem szűntem meg rajongni érte. Sőt, egyszer egy egész szombat délután (az épp aktuális lottósorsolás előtt, edzés közben, agy-kikapcs üzemmódban) arról ábrándoztam, hogy ha majd megveszem az új Vectrámat, tetováltatok egy Opel-emblémát a bal felkaromra. Vezetés közben lehúzom majd az ablakot - mit nekem légkondi?! - és kilógatom a könyökömet. Hadd lássa ország-világ: az autóm és én egyek vagyunk!
Aztán mikor ezt elmeséltem otthon, rögtön rá is ébresztettek, mi az alapvető probléma velem. Hát miért nem merek nagyot álmodni?! Pont ugyanennyibe kerülne az is, ha ágaskodó lóról, ugró nagymacskáról, vagy akár szárnyas istennőről ábrándoznék. De nem! Mi kell nekem?! Egy villám!!!
Ja, és még valami: ha már Vectra, bordó legyen! Ahogy a Ferrari piros, a Cadillac pink, és sötét olajzöld a Jaguar - az Opel bordóban az igazi. Ez ugyan egy elég átlagos autószín, majd minden márka majd minden típusának színválasztékában megtalálható, na de milyen bordó, ez az ami nagyon nem mindegy. Persze, ha centis kosz takarja, akkor igen. De inkább induljunk ki a frissen mosott állapotból! Csillogás, pompa, elegancia, de semmi feszesség vagy szigor (George Clooney öltöny-fehéringben, ámde nyakkendő nélkül, lazán szétgombolva hagyott gallérral).



Az én kedvencem az Opel Vectra Sedan Elegance. Ehhez a felszerltségi szinthez már jár az a bizonyos krómozott díszléc az oldalsó ablakon, bőr borítású kormány és sebességváltó gomb, szilfa díszítő betétek, elektronikus klíma... Vagy inkább a picit harapósabb Sport változat? És ne engedjünk az amerikánus elkényelmesedettség csábításának, ragaszkodjunk a manuális váltóhoz!

Azt hiszem, ennyi elég is a műszaki dolgokból.

Elvégre: kit érdekel, hányas cipőt hord Bruce Willis?!

Miért is van itt ez a post, miről szól ez a dolog? Lowtyo elmondja!




Szerintünk : : (3/5)
Szerintetek : (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr94950756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a házisárkány · http://mynameiscamel.multiply.com/ 2009.03.08. 10:22:37

Nem az a tipikus macsó, de nem rúgnám ki az ágyamból ;-)

boibo 2009.03.08. 11:33:38

@a házisárkány:
:-)))
És pont tegnap olvastam az addicton ezt:
addict.blog.hu/2009/03/07/te_kinek_a_logojat_tetovaltatnad_magadra
Még jó, hogy azóta se nyertem a lottón! :D

korlat 2009.03.08. 11:43:53

"És ne engedjünk az amerikánus elkényelmesedettség csábításának, ragaszkodjunk a manuális váltóhoz!"

Így van, igaz, riszpekt! Bárcsak minden nő így gondolkodna!:)

Kifordított kacagány 2009.03.08. 12:32:52

akkor viszont nem árt iparkodni, mert kihalóban lévő állatfajta. mármint a váltó.....meg a George Clooney is.....és a másik hajatlansága sem ígér semmi jót. lám, így lesz semmivé a világ dicsősége. kihullik a haja és a váltóbotja:)

zalkapone 2009.03.08. 12:50:44

Mi ez a negatív hozzáállás a kopaszokhoz?

boibo 2009.03.08. 12:59:06

@Kifordított kacagány és @zalkapone:

Najóvan!
Ebből csak az a tanulság, hogy másba nem tudtatok belekötni :-)PPPPP

(Vagy nem akartatok, mert kedvesek-aranyosak-udvariasak vagytok.) (Megjegyzem nagyon halkan: az ilyen férfi is kihalóban lévő fajta.)

zalkapone 2009.03.08. 13:11:35

@boibo:

Ti (azaz a NŐK) vagytok életünk értelme, és boldogsága! Miért is bántanánk Titeket? :-)

a házisárkány · http://mynameiscamel.multiply.com/ 2009.03.08. 13:16:58

halkan jegyzem meg, hogy Bruce Willis kopaszon is bejön :-)

Kifordított kacagány 2009.03.08. 13:20:12

@boibo:belekötni? dehogy....egyáltalán ilyent feltételezni. csak eszembe jutott a párhuzam a kihulló hajak és eltünő technológiák közt. gondoltam megosztom veletek ezt a pihent gondolatot:)

zalkapone 2009.03.08. 13:40:19

Viszont ha már autós oldal, és színész, akkor Jason Statham-et ajánlanám a Hölgyek figyelmébe! ;-)

@Kifordított kacagány:

Azért egy automata Eagle kormánya mellől érdekes észrevétel! :-)

Kifordított kacagány 2009.03.08. 14:31:25

@zalkapone: így van mögötte tapasztalat:) nem látszik ugyan, mert van belőle bőven, de már a hajam is hullik:)

Hintamester · http://www.hinta.hu 2010.03.04. 20:07:52

>boibo:Megjegyzem nagyon halkan: az ilyen férfi is
>kihalóban lévő fajta

Biztos ?
süti beállítások módosítása