Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Nőnap - a háziak: Alice B. Toklas

2009.03.08. 13:00 | Rocko- | 5 komment

Címkék: kuplung nonap chevroelt camarro volkswagen lupo honda hr v

Maszkulin onanizálás?

Sok kedves és bájos hölgy összenézett már cinkosan, mikor férfija egy másik hímtársával lelkesen saját vagy álmai kocsijáról beszélt. És ugye nem szégyen bevallanunk, de ezekből a dumákból mi, nők nem sokat értünk, hengerűrtartalom, Lamdba-szonda, katalizátor, irigátor, elevátor, szupertabulátor...
Bár tudnám feledni édesapa kétségbeesett igyekezetét, amikor próbálta elmagyarázni, hogyan működik a kuplung.


No ez az...

Mondta, mutatta, először kedvesen, aztán a rációra hatva, majd már kissé idegesen, később legyintett egyet és feladta. Ennek az "egyszerű" mechanikai műveletnek azóta nagyjából ezren próbálták előttem felfedni a titkát. Mindhiába. Egyszerűen meghallgatom, de nem tudom elképzelni, és vezetés közben nem tudok erre gondolni. (...ha már sikerül elindulnom, akkor később már nincs gond. :-D) Jaj annak, aki tőlem vesz majd kocsit!

Darabos, agyonrozsdált tepsik.
Nem vagyok autofil, de szeretem a szép kocsikat, az érdekes formákat, a szép színeket. Most minden kedves autóbuzi úr forgatja a szemét.

Merthogy ez nem lényeges. Életem párja imádja a kocsikat, szeret bütykölni, hajnalba nyúlóan hetvenes évekbeli, darabos, agyonrozsdált tepsikről áradozni (legtöbbször csak a kötőszavakat értem és az alélt pillantást, melyből kiderül, tényleg nagyon vágyik rá). Az autókat illetően teljesen eltérő az ízlésünk. Neki az öreg, nagy, szögletes tetszik, nekem az új, a kerek (bár a Lupónak csak a lámpája kerek, azért tetszik - eddig minden férfi le akart beszélni róla, miért?


Ugye milyen helyes?
...és ez a szín...

És a kicsi (no jó, azért egy amorf automata váltós HR-V-t bevállalnék örömmel). De ugyebár az ellentétek vonzása..., épp így egészítjük ki egymást.


Ebből legalább kilátnék rendesen.

Ezen a napon a nőket ünnepelve ti, autofil hímek legyetek velünk kicsit toleránsabbak, és mi megígérjük, hogy ha megfelelően gondoskodtok családotokról, gyermekeitekről, kutyáitokról, macskátokról, akkor mi támogatunk benneteket abban, hogy kiteljesedjen autobuzériátok, s annyi roncsautót vagy csodajárgányt vehettek, amennyi csak a garázsban (amit a családi villa mellé építettetek) elfér.
Mi mellettetek leszünk és büszkén, olvadozó tekintettel pislantunk rátok a narancs-fekete Trabantban, a verseny Ladában, a benzinfaló csirkében, a röfögő kocka BMW-ben ugyanúgy, mint a Lambó Murciélagóban, a vesekőtermelő KTM X-Bow-ban vagy a Chevy Camarroban.

Alice B. Toklas

Miért is van itt ez a post, miről szól ez a dolog? Lowtyo elmondja!




Szerintünk : : (3/5)
Szerintetek : (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr4982376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zalkapone 2009.03.08. 13:15:22

Kedves Alice!

Ha használni tudod ezt a fránya szerkezetet, akkor már nagy baj nem lehet! És itt vagyunk Mi, Férfiak, akik megcsináljuk, ha véletlenül leégetitek. És hidd el, mikor összejönnek a férfiak egy kis szerelésre, még hálát is adnak a picit esetlen bal lábadért! :-)

boibo 2009.03.08. 15:57:29

Képzeld Alice, az egyetemen harmadik félév után szigorlatoztunk műszakiból. Miután elmondtam a tételemet (már amit tudtam belőel), azt mondta a tanár, hogy a négyesért beszélgessünk még kicsit a kuplungról.
Szerinted hányast kaptam?
:DDD

ommm 2009.03.08. 17:55:21

zalkapone 2009.03.08. 13:15:22
Azért, ha lehet, inkább ne égesse már le. Én fogok szopni vele :)

zalkapone 2009.03.08. 18:03:58

@ommm:

Akkor pláne felajánlom a segítségem! ;-)
Olaszrizling?
süti beállítások módosítása