Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Szolgálati közlemény - nyeremények !

2009.03.22. 14:45 | prokee | 2 komment

Címkék: játék fotópályázat nőnap

Kissé döcögős ügymenettel, de végre realizáljuk a nyeremények átadását.

Fotópályázat

Csak ismétlésként a díjak:

Az első helyezett nyereménye egy icon-X G300 magyar navigác lesz az LCP Systems ajándékaként, a második helyezett egy szivargyújtóról működtethető MP3 lejátszóhoz jut, melyet a Kauf-Fer Kft ajánlott fel, a harmadik helyezett pedig Autófília pólót kap tőlünk.

Végre kezünkben a navi és az MP3 lejátszó is, a pólók pedig hamarosan befutnak, így át tudjuk adni a győzteseknek jól megérdemelt nyereményüket.

Ezúton is gratulálunk, köszönjük mindenkinek a beküldött fotókat !

Nőnapi postok

Kis technikai malőr ugrott be a szavazás utolsó két (?) napjára, egyszerűen megszűnt működni a poll-r.hu. Így aztán feldobtuk a labdát a résztvevő hölgyeknek, vajon elfogadják-e így a végeredményt, vagy szavazzuk újra.

 

 

Nagyon korrektül rábólintottak a fent látható eredményre, tehát nagy örömmel gratulálunk Karsai Renátának, akit kísérőjével együtt vendégül látunk majd az idei első Belsőség-Autófília találkozón. Részletek hétfőn, akkor megtudtok mindent pontosan, beleértve a helyszínt és a dátumot is.

Pólót a hölgyeknek

Nőnapi postunk kapcsán felmerült, hogy mintegy vigaszdíjként a nőnapi post résztvevői esetleg kaphatnának egy-egy pólót.

Mivel a postok igen tetszettek nekünk, természetesen nem zárkózunk el ettől a lehetőségtől, viszont a biznisz az biznisz, kérünk valamit cserébe.

Tehát:

Automatice egy-egy Autófília-pólóval ajándékozzuk meg a nőnapi post másik két résztvevőjét, amennyiben megörvendeztetnek bennünket egy-egy újabb posttal.

Kibővítve a potenciális póló-tulajdonosok körét, érvényes ez mostantól minden olyan hölgyre, aki lelkünknek kedves, autózással kapcsolatos postot küld nekünk, természetesen póló-készletünk erejéig.

A nyerteseknek mégegyszer gratulálunk, felvesszük velük a kapcsolatot, és egyeztetünk a nyeremények átadásáról.




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr281018037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

29 Palms 2009.03.22. 21:05:17

Én is gratulálok, bár az utolsó pillanatra akartam hagyni a döntést, és a technikai malőr miatt így elveszett egy szavazat. Ellenben nagyon kíváncsi vagyok, hogy ismét sikerül-e egy olyan városba terveznetek a találkozót, amin éppen aznap hajnalban haladok keresztül. Eddig csak a balatoni meetingetek volt kivétel.
süti beállítások módosítása