Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

The Lianator

2010.05.14. 12:00 | Sanyi. | 4 komment

Címkék: abszurd suzuki terminator baromállat liana

Ma (tegnap) megint országos szar idő van, esővel, jéggel, síppal, dobbal nádi hegedűvel. A légnyomás a levelező listánkra is hatott. Döglött volt minden, csak Bandi nyöszörgött kicsit.
 
Feketenap:
 
"Olyan sötét van nálunk, mint este
Liana nem túl magas, lombos fák alatt
szupervihar készülődik"
 

Prokee:

"Ha villámlik, aztán megjelenik egy meztelen, német akcentussal beszélő szemüveges bodybuilder, szaladj!

Ne várd meg, míg elkéri a ruhádat és a motorodat..."

Sanyi:

"Terminátor Lianával:)))))))))))))))))"

...és akkor elképzeltem...

"Odakünn sötét fellegek gyülekeztek, soha nem látott szupervihar készülődött lecsapni a poros gyárudvarra valahol messze Kelet-Europa szívében. A kietlen székesfehérvári síkság felett a mag egyre sötétebben és sötétebben örvénylett a magányos irodaépület felett. Kezdett elhalványodni a nap, ahogy a felkavarodott port és ördögszekereket fújt a pusztulás előszele.
Egyetlen ember ücsörgött csak a magányos barakkban. András egyszerű legény volt, évek óta hajtott hogy otthagyhassa végre a kopottas csarnokot, egy kis házon dolgozgatott szabadidejében mostanság.
Régen minden jobban ment, de ahogy jött a pénzügyi és a klimatikus válság, kezdett egyre rosszabbra fordulni a sorsa. Hol voltak még a régi szép idők, amikor csak nevetett a körömhegynyi részleteken amit a hitelre vett sportautó után kellett fizetnie. Mostanra az ezüst színű villám maradt egyetlen kincse, félti, óvja a hű társát.
A kocsi ott pihegett a kavargó porban egy hatalmas geszetenyefa százéves lombja alatt. Gondolta, ha más nem is, ez talán megvédi majd. Kissé megnyugodva fordított hátat választott társának, és hangosan csilingelve zárta be maga mögött a légyürüléktől foltos üvegajtót.
Ebben a pillanatban elemi erővel csapott le a vihar a környékre. Az ezüstösen csillogó tömzsi autó körül egyszer csak elektromos kisülések keletkeztek, furcsa természetfeletti jelenség volt. Nem volt por, csak a feszültségtől remegett a levegő, majd egy hatalmas mindent elsöprő energiaimpulzus kíséretében megszűnt a jelenség.

A gép nem tudta hol van, az alap ellenőrző programja futott épp. A navigációs rendszer meghatározta a pontos helyszínt, majd a korábbi térképmaradványok szerint azonosította a helyszínt, és a dátumot. Körbenézett. Azonnal mennie kellett, és ehhez járműre van szüksége. Meglátta a kopottas irodát, és felfedezte benne az egyetlen bent tartózkodó hőképét. Fejlett szoftvere segítségével azonosította az udvaron látott XXI. századi járművet, és megindult egyenesen a létesítmény felé.

Bandi a gépét bámulta, egy népszerű kapcsolatkereső portált bújt, mit sem törődve a kinti eseményekkel. Az égi csapás tombolt, az esőcseppek dühösen verték az ócska épület oldalán, és dobolva fröccsentek szét az üvegajtó tábláin. Ekkor hirtelen elsötétedett a helység, és bevágódott az ajtó. Az üvegszilánkok lassított felvételként hullottak a földre, hogy a 40 éves műkő padlón sikítva robbanjanak apró szilánkokra. Az ajtóban álló napszemüveges pucér óriás csak annyit mondott: A KULCSOKAT!"




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr622002431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zalkapone 2010.05.14. 12:41:00

Kanyarban elég félelmetes, ahogy ez bedől! Viszont a Harley-nál biztos jobb választás, főleg ilyen esős időben...

pickapu 2010.05.14. 13:23:51

Persze... a kulcsokat... Addig álljon féllábon az a terminátor, míg kulcsot lát.
Volt egy poroszlói öreg kubikos, őt hívtuk terminátornak. Tekert az ötven kilójával a falubájkon széllel szembe bólogatva, oszt valaki beszólt, hogy élő szövet a fémvázon...

Tommi 2010.05.14. 13:24:17

Sanyi, Te még mindig Beteg vagy. A szó legjobb értelmében véve természetesen.

Kifordított kacagány 2010.05.14. 20:12:58

azért ez így péntek este fájt egy kicsit.
süti beállítások módosítása