Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Citroen hét - a kihegyezett cerka

2010.06.27. 12:00 | Rocko- | 5 komment

Címkék: bx citroen hét xm csak visat ne

A teljes Citroën-hét eddig

Lowtyo – mi már régen TRIbizzük – feldobta a levlistán, mi lenne ha mindenki leírná, ha fegyvert tartanak a fejéhez, milyen Citroent választana…

Szóval Lowtyo balkezes kozákpisztolyt szorít a fejemhez, és fülembe üvölti a következő szavakat: BX, XM, BDSM, GéSA, VÁLASSZ! Nem könnyű.

Haha, de ha pisztolyt szorít a fejemhez, akkor biztos az ő dolga a szerviz! Akkor már nem is foglalkoztat a jogos vagy alaptalan francia fos sztereotípia. :)

Nos, a szűkítés egyszerű, javarészt a '80-as, '90-es évek tetszenek nekem, ahogyan autókból is. Emlékim szerint régen még a BX is tetszett. Hogy pontosan miért, azt ne kérdezze senki, már én se emlékszem rá.
Nekem a inkább a nagy szedánok tetszenek, így a Visa, Ax, Zx kisautós vonal kiesik. Sajnos jellegzetesen 3 dobozos formájú autó nincs ebből a korszakból, de azért keressünk csak tovább! A BX felett számomra eljárt az idő, csíkszemet keressük, így a választásom nem más lenne, mint az XM. X-em, értik, az én ikszem! Hogy egy klasszikust idézzek.




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr472111408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerhard 2010.06.27. 17:59:39

Azért, ha egy gyári, nullkilóméteres BX-et ideadnának a gyáriak, és valaki elvállalná az ingyenszervízt, akkor kéne, és valószínűleg egy hihetetlen autó. volt már a családban egy 1.7D, azon tanultam meg vezetni.

ejszarny · http://www.ejszarny.hu 2010.07.01. 20:33:06

nekem xm v6 van.
ha jarsz felém, viszlek vele egy kört.
onnantol a helyzet változik: te tartasz pisztolyt barki fejehez, csak hadd legyen egy xm-ed :P

Rocko- 2010.07.01. 22:14:29

@éjszárny zöldi: hehehe, megnézni megnézném, köszönöm a felajánlást, de a doktor is megmondta, hogy gyógyíthatatlan audista vagyok. :)

Rocko- 2010.07.03. 08:55:23

@éjszárny zöldi: jar madj belsőségtalálkozóra, oszt körbenézzük az autót. :)
süti beállítások módosítása