Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

iconX - A magyar navigáció

1999.01.01. 00:00 | prokee | 2 komment

Az LCP Systems Kft. új, saját márkás termékcsaládja, az iconX, a digitális eszközök piacának új szereplőjeként minőségi, megbízható és megfelelő háttértámogatással rendelkező termékeivel októberben mutatkozott be a magyar piacon.

 

iconX G300 - a készülék adatlapja

A saját fejlesztésű és csak nálunk elérhető szoftverek sokasága egyedülálló képességekkel ruházza fel a termékeket: Pocket Guide digitális városkalauz, Off-road navigációs szoftver (opcionális), egyedi megjelenésű és bővített funkcionalitású Nav N Go által fejlesztett 3D-s navigációs szoftver, Játékok (Bacgammon, LCP Logistics), szótárprogram.

iconX G400 - a készülék adatlapja

Az iconX család minden egyes terméke további széleskörű értékhozzáadott szolgáltatáscsomagot is kapott, mint pl.: 3 év terméktámogatás, online és hotline rendszer, frissítések (navigáció esetében térképfrissítések), interaktív közösségi oldal, zeneletöltés, Bónusz DVD stb...

Az iconx új navigációs készülékei a G300-as és G400-as PNA-k a legújabb, TMC információk kezelésére is felkészített, Nav N Go által fejlesztett 3D-s térképszoftvert futtatják. A kezelőfelület teljes átalakításon esett át, így egy egyedi és bővített funkciókkal rendelkező skin-t kap a felhasználó. Különböző kategóriájú figyelmeztetések jeleníthetőek meg. Felvehetjük partnereinket is a listába, így könnyen megtervezhetjük napi programunkat. Újdonság még a 2 dimenziós északi nézet vezetés közben és a sávinformációk kijelzése is.

Az iconx navigáxiós készülékein elérhető lesz a Pocket Guide elnevezésű, magyar fejlesztésű turistaszoftver. A Pocket Guidetulajdonképpen egy digitális idegenvezető. Budapest több, mint 500 nevezetes helyéről található benne információ kép, hang és szöveg formájában. A rendszer ezen kívül tartalmazza még közel 2000 étterem, ATM automata, szórakozóhely stb. fellelhetőségét, így bármit egyszerűen megtalálhat, miközben ismerkedik a várossal.

10 előre megtervezett útvonalával könnyedén bejárható a város összes érdekes turistalátványossága. Csak beállítja, elindul és élvezi Budapest látványosságait. Ennyire egyszerű az egész.

A túra folyamán az éppen aktuális nevezetesség legfontosabb tudnivalóit a rendszer felolvassa és képi formában is megjeleníti a könnyebb azonosíthatóság érdekében. A két célpont között időt pedig történelmi, kulturális vagy egyéb érdekes történetekkel teszi élvezhetővé. Közlekedjünk akár gyalog, tömegközlekedéssel, taxival vagy autóval a Pocket Guide segíteni fog. Tehát hang, kép és szöveg. Teljes multimédia!

Ha nem szeretjük a kötöttségeket, akkor szabadon barangolhatunk a látványosságok, érdekes helyek között, kategóriák alapján és saját magunk is összeállíthatunk útvonalakat és bóklászhatunk a városban kedvünkre és amikor megközelítjük az adott nevezetességet a Pocket Guide azonnal be is mutatja nekünk azt.

A szolgáltatás egyenlőre csak Budapesten elérhető, a közeli jövőben több vidéki és külföldi város tartalma is feltöltésre kerül. Hamarosan az iconx.hu vagy pocketguide.hu oldalról letölthető lesz egy ingyenes demo túra, valamint a későbbiekben a többi tartalom és a szoftverfrissítés is ezekről az oldalakról lesz elérhető.

A termékcsalád honlapja: iconX.hu




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr22741755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyelv-ész 2009.01.02. 12:56:27

Ez itt a reklám helye.
De miért 1999-es dátumú a cikk, mikor a készülék 2008 őszén került a piacra?

Darti · http://www.darti.hu 2009.01.24. 10:42:27

Nekem is épp ezen akadt meg a szemem... 1999..:)
süti beállítások módosítása