Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Mopeddel New Yorkban

2009.08.15. 08:00 | scheerti | 4 komment

Címkék: new york közlekedés honda prokee moped babetta

Már a mindenki által tízszer körbeküldött biciklisfutároknál is csodálkoztam, nem értettem, hogy mi visz rá normális embereket arra, hogy hatalmas szedánok és ütött-kopott furgonok útvesztőjében cikázzanak azon a 60 centis helyen, ami szabadon marad a fent említett járművek között.
Aztán rájöttem, hogy valószínűleg mindenkinél hamarabb megtanulták, hogy a fürge és keskeny járművek előnyben vannak a nagyokkal szemben. Lássuk be, igazuk van. Az állandósult dugó miatt nem kell túl gyorsan menni, elég lehet a bringa is. Ahhoz meg jó kondi kell, ráadásul nem is mindenki szeret tekerni. A nagymotor túl nagy, a robogó már majdnem jó, de az utcán hagyva hamar új gazdára találhat, az pedig nem kevés pénz. Egy robogó áráért vehetünk legalább három kiváló mopedet.
Igen, ez a jó megoldás. A moped ugyanis a robogónál is keskenyebb, fordulékony, nagy kerekei vannak és könnyen felcipelhető egy emeleti biciklitárolóba is. Hősünk jól választott, egy Honda PA50 II-sel dönget végig Manhattan utcáin. A mopedre GoPro kamerát is szerelt, így több kameraállásból is követhetjük a kalandot.

Kétség sem fér hozzá, hogy az ötletet Prokee-tól nyúlta, aki Babettával mutatja be ugyanezt az alsóörsi strandon:


Ha tetszett a video, ne felejts el szavazni!




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr711309892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yeti 2009.08.15. 12:08:17

Elég bevállalós a srác,de a moped lényegét jól bemutatja:)

zalkapone 2009.08.16. 21:14:36

Ugyanez Babettával Budapesten? Valaki, önkéntes alapon?

Kifordított kacagány 2009.08.17. 13:32:20

és akkor most számoljuk meg, hány szabálytalanságot követett el emberünk ez alatt a rövid idő alatt:)
süti beállítások módosítása