Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Citroen hét - A "Shoop" az hiányzik b@szod...

2010.06.22. 14:45 | Sanyi. | 7 komment

Címkék: citroen ax citroen hét

A teljes Citroën-hét eddig

Lowtyo – mi már régen TRIbizzük – feldobta a levlistán, mi lenne ha mindenki leírná, ha fegyvert tartanak a fejéhez, milyen Citroent választana…így, pisztollyal, mert kötve hiszem, hogy bárki is közölünk…talán csak Prokee. Neki vannak beteg verdái a Trabanttól a gyomorgyűrűs BMW-ig, ami gázos.

Elsőre csak "keretesek" lettek volna, de én most magánakcióban egy személyes performance-ot csinálok belőle. Remélem a többiek is veszik a lapot. Ha már úgyis teljesen idióták ezek a csigazabálók. :)

Szóval Citroen. Megpróbálok átszellemülni a feladathoz. Ledobtam magam a kanapére, Laptop, Word, kéne valami zene is. Vagy két percig néztem a monitort, hogy mire keressek aztán bátortalanul, magam sem tudom miért, de benyomtam ezt (magától a klipptől vonatkoztassunk most el):


Aztán jött a megvilágosodás…

Ahha, megvan miért megy nekem ez a Citroen életérzés – pedig vezettem már párat BX megvolt, láttam már XM-et is égő motortérrel, és CX-el is repülőszönyegeztem! Más, annyira más a karakterük, én komálom amikor egy kocsival lehet ilyen zene ritmusára krúzolni, és szakadjon le az ember szeme, annyira adja ki a kocsi formája a dögöt. A Citroenekből ez hiányzik. Nagyon elegánsak, de csak olyan finomkodón, mindegyikben megvan egy ilyen fonál. A régebbiekben mindenképp, az újak szétesnek nekem (nem jön be a design). Ott vannak a GT tanulmányok,...

...amik letaglózóak, de elérhetetlenek. Aztán lássuk tovább, ott van az új DS3, a tégla. Biztosan veszett jó, de én nem bírom a bunkereket, kell az egészséges fém-üveg egyensúly, ezért bukik nálam a panorámatetős aduász is. Vezetni akarok, tömegeket, erőt arányt…és sportos dögöt, japánt, amerikait, amerikai japánt, és japán amerikait.

Technoban is akad jó, de ez nem az.

Na szóval, ha fegyverrel, de valami nagyobbacskával kényszerítenek, akkor AX... 

...AX Gti.




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr32101024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arthur877 2010.06.22. 15:27:41

A klip szar és még ráadásul Mercedes van benne, de a legszebb, hogy pont ezt a szart választanád??? Mikor van DS 21 meg Maserati motoros coupé is...?
Nem értelek, komolyan mondom, nem értelek...

bervas · http://mt10.blog.hu 2010.06.22. 15:35:48

Meg lehet érteni. Egy AX GTi könnyű kasznival, 1,3-as motorral csúnyán meg tudja lepni az embert.

Ami ennél jobb, az az AX Sport, két darab negyvenes iker dell'Ortóval. Kiskanállal fér a motortérbe, és oda*.

1kutya 2010.06.22. 17:33:17

citroen xsara vts 2.0i 16v coupé!

Sanyi. · http://www.sopianaedeluxe.blog.hu 2010.06.22. 17:45:55

@1kutya: Legalább olyan "ütős" a designja, mint az előző C5-nek:(

1kutya 2010.06.22. 17:51:55

@Sanyi.: de legalább stabil, "ütős" gép volt a maga idejében (és kiváló tuningalap).

pickapu 2010.06.22. 18:51:12

Az AX csak így néz ki jól. Ugyanúgy mint a Peugeot 205. Ezek a jószágok ne magasra tartott orral guruljanak, hanem túrják az avart kis vaddisznó módjára. Jobban áll nekik.
süti beállítások módosítása