Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Bőregér a pályán

2008.07.14. 15:00 | Rocko- | 6 komment

Címkék: háromkerék

SilentSound kolléga küldte át, ezt az elveszett levelet.

Sziasztok,

Rendszeresen olvasom a blogot, tökre tetszik. Július 11-én pénteken mentem le az M6-on Dunaújvárosba, már majdnem elértem a lehajtómat, mikor valamit megláttam magam előtt. Hát az miaz? Közelebb érve látom, hogy az az. Egy Velorex ment előttem. Lefényképeztem jó messziről.

Melléérve - már a lehajtóról - csináltam egy másik képet róla. Késöbb elküldtem a tesómnak, az meg visszaesemesezett, hogy mivan, téged előz a Velorex? Ezen röhögtem magamban aztán egész nap, mert télleg úgy néz ki, mintha. Már régen láttam Velorexet, autópályán meg még soha. Tök jó, hogy rohanó világunkban, mikor autós autósnak farkasa, biztonsági előadók, rallye versenyzők, terepjárós kopaszgecik, taxisok, háziasszonyok scyllái és charybdiszei (vagy mi) közt vergődve, megvadult kamioncsordák elől menekülve vannak még igazi hősők, keménycsávók, akik fittyet hányva, magasról tesznek mindenre és kimennek az autópályára Velorexszel. Bakker. Riszpekt.

Télleg erre kell rokkant igazolvány-e? Hiszen a kocsi maga lett az igényt kielégítendő eleve rokkantkocsinak gyártva...A kocsi a rokkant neeem?

Üdv, Péter

Kedves Péter, a kérdésedre a válasz: noha a Velorex mozgássérült járműnek készült, annak ellenére bárki vezetheti jogosítvánnyal, és kellő bátorsággal.

 

Gyorsan megjegyzem, mielőtt burjánzani kezdenek a kommentek, hogy a Velorex nagymotornak minősül, és önerőből képes 60 km/h-nál gyorsabb haladásra, tehát legálisan közlekedett az autópályán.

Persze, csak ha volt matricája... vagy ilyesmi... hogy hívják ezt most ? :)

Apropó, azoknak, akiknek nem esik le elsőre, mi is ez, Velorex a Totalcaron, illetve Velorex klub.

- prokee -

 




Szerintünk : : (3/5)
Szerintetek : (4,2/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr68567232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rognork 2008.07.14. 17:39:58

zsír sztori

Skel 2008.07.14. 18:50:23

Majosházán régen én is láttam egy udvarban Velorexet, és úgy tűnt mozgásképes. Fura egy teremtmény az már egyszer biztos :)

George 2008.07.14. 19:46:07

Nagyapám pár éve a fejébe vette, hogy vesz egyet a városba meg a környéken rohangászni, milyen kényelmes lesz az neki, csak behuppan, és már megy is - gondolta. Aztán kipróbált egyet, és meggondolta magát. Nem csodálom. 165 centijéhez kb 120 kiló. Egyszerűen nem fért bele...

apamacko 2008.07.14. 21:26:41

Egyszer csak egyszer, de legalább egyszer ki kell próbálni !

karesz2 2008.07.14. 21:53:08

Férj szerelő, asszony a karosszériás. Csak az aknára állást kell óvatosan...

hurvinka · http://www.velorexklub.hu 2009.05.05. 01:12:07

ja ja Karcsi Dunakesziről, megy csehbe találkozóra.
süti beállítások módosítása