Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Nem szívtál eleget?

2008.09.22. 08:00 | Rocko- | 5 komment

Címkék: audi tatra quattro egzotikus matra autónánia k70

Kedves uraim, autófíl társaim!

Megirigyeltem Csikós rendszeres, állandó orbitális szívásait, szóval úgy döntöttem: valami egyedit akarok! Íme, jöjjön az én autónániám:

Nézzük mi esik ki a sorból: nekem bejön az a szivar 100-as Audi, ami elég öreg, de nem túl egyedi. Tetszetős még a Countach, Espada és a Ferrari 308 GTB is (igen, a Magnum Ferrari). No de ezeket nem igazán az én pénztárcámhoz méretezték, nézzünk valami kisebb összegűt.

Mozogjunk tovább német vonalon. Lássuk csak, mink van. Golf I? Nem szeretem. A kis autókat. Vagy csak kompromisszum árán. Audi 50? elég egyedi, de nincs eladó egy sem. Méretemből fakadóan is engem jobban vonzanak a hajozhatóbb szedánok. Passat? A kettes széria (B2) még beleférne, de szinte mindegyik csak leharcolt munkásautó, még a keresést sem éri meg. Node lássuk korban mi került hozzá közel? hoppá, egy K70!

Árban egész jó, de állapotra nem túl fényes, ráadásul dupla kereklámpás, a facelift előtti változat tetszetősebb. Tetszetős? Legyen sportautó! Tatra 613? Köszönöm, de nem annyira az én világom. Na de ha nem is Tatra, akkor legyen Matra! Murena, van is egy eladó. Így látatlanban sokkallom érte az árat, de anyagi kereteim megengednék a saját flottát, gond nélkül jöhetne második autónak. M530 LX szintén nincsen, pedig akkorára nyitja a harcsaszáját, hogy az már szép. De van helyette egy fenséges Bagheera! Árban egész jó, kicsit leharcolt külső (jaj-jajj, honann szerzek hozzá alkatrészt), de mit rejt a belső?

Hoppá, egy sportautóban 3 - azaz három - ülés? És ráadásul nem is egy McLaren F1-ben, hanem egy jócskán 20 évvel idősebb autóban. No de folytassuk tovább, irány vissza precíz germán termékekhez, keressünk egy klasszikus kockát, amiről igazán jól alapozhatunk, hogy megépíthessük a saját, különbejáratú S1-esünket. Itt van egy jelölt szerény 1,5 millióért. Aztán itt egy másik, amelynek bizalomgerjesztően sejlik át a motorház kívágásán a csiga.

,

Most nézem csak az adatokat, 548 lóerő, félelmetes. Természetesen ár nélkül van fent, lelki szemeim előtt vevő előtt remegve 936 hónapos futamidő lebeg, sajnálom nem, majd ha meglesz a lottóötös.

És hogy melyik lesz? Talán valamelyik. Vagy egyik se. Inkább lopok egy éket. Vagy készítek egy Turul GT-t.




Szerintünk : : (3/5)
Szerintetek : (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr62672188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apamacko 2008.09.22. 13:56:03

Vedd meg a Toledot és nyugodj le !
Kell egy rendes autó és az mellett lehet autobuzulni nem helyette !
Végy példát a Csikósról de okosan ! Ott is van mindig valami fix gép !

Lowtyo 2008.09.22. 14:26:36

Esetleg egy jó kis 80-as audi V6-os motorral?

Rocko- 2008.09.22. 14:52:13

csak onánia volt srácok. :D
ha olyan lenen a szitu, akkor elhoznám a Toledot magmnak, az Audit anyámnak. v fordítva. :D

Wizardus86 2008.10.05. 12:40:22

az audi quattro nekemis eszembejutott, találtam is egyet a mobile.de-en 3 milláért.
ha jól emlékszem Észtországban van az autó, tiptop-állapotban

Rocko- 2008.10.05. 18:44:46

jöhet. csak előbb a lottóötös. :)
süti beállítások módosítása