Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Újabb táltosok az istállóban

2009.03.04. 08:00 | prokee | 6 komment

Címkék: autobuzik autofilia

Ma reggel semmi hasznossal nem szeretnénk megörvendeztetni titeket. Sokkal inkább kedveskednénk egy szolgálati közleménnyel:

Bemutatjuk két új szerzőnket, akikkel ezentúl több-kevesebb rendszerességgel találkoztok majd a blog oldalain. Fogadjátok őket, ha nem is feltétlen szeretettel, de érdeklődéssel !

fofo69:

Aki olvasta már a veterán versenyautókkal foglalkozó blogját, az bizonyára egyetért velünk azzal, hogy igen komoly, hiánypótló cikkeket olvashat ott olyan, idehaza (de talán máshol is) teljesen ismeretlen autóépítőkről, versenyzőkről, istállókról, akikről pedig minden rendes autób... autófílnek tudnia kellene.

Komoly megtiszteltetés számunkra, hogy a tekintélyes mennyiségű kutatómunka eredményét  ezentúl nálunk olvashatjátok. Legalább annyira várjuk mi is fofo69 postjait, mint amennyire (reméljük) ti is.

A mélyvíz persze minden rendes medencében közvetlen a rajtkő után következik, ezért hát ma délután háromtól csemegézhettek is az első veterán-versenyautós postban.

Bemutatkozóját itt olvashatjátok.

Következő Vásárló Miklós:

Régi barátunk, az autófíl társaság több ad-hoc összejövetelén is részt vett már, régi barátunk. Meglehetősen száraz, mondhatni antiszociális stílusa ellenére éles meglátásai gyakran gyújtanak világot a társaság szakmai, vagy filozófiai vitáiban.

Lassú, de folyamatos biztatásunkra végre igent mondott, és elfogadta a meghívásunkat az Autófília blogra, mint szerző. Reméljük, görényepébe mártott pennájával komoly érdeklődésre számot tartó postokat kanyarít majd a monitorotokra.

Bemutatkozóját itt olvashatjátok.

Tehát, vagyunk, leszünk, erősítünk.

Autókról, őszintén.




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr62978379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boibo 2009.03.04. 15:30:38

Félreértés ne essék: Következő Vásárló Miklós nagggggyon szimpatikus. De mondjuk ha Következő Vásárló MiklósNÉt kértétek volna fel bloggernek, akkor legalább a nemi arányok is javultak volna valamelyest.

zalkapone 2009.03.04. 18:55:35

Mindenesetre Isten hozott Benneteket!

boibo 2009.03.04. 19:35:04

@a házisárkány:
Nem. Ha blogger szeretnék lenni, akkor blogger lennék. Nekem ez a pálya széléről való "bekiabálós-drukkolás" jobban tetszik. Csak néha úgy mondanám már a "hajrá fiúk" helyett, hogy hajrá LÁNYOK, mindent bele! Azért más a fíling. Vagyis más lenne.

boibo 2009.03.04. 23:19:10

@scheerti:
... és nem is azt mondtam, hogy végre lenne valaki, hanem hogy javulnának az arányok :)
süti beállítások módosítása