Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Valami új

2010.02.15. 20:30 | prokee | 6 komment

Címkék: blog autofilia filia expressz filia pub

Kedves Autóbuzik!

 

Először is köszönjük, hogy idestova két éve, több, mint 1100 poston keresztül kitartotok mellettünk, és olvastok minket. Nélkületek nem lenne az Autófília.

Sokat gondolkodunk és ötletelünk azon, mi az, amivel többet tudnánk nyújtani nektek, mivel vihetnénk előrébb a mi közös projetünket - hiszen a Fíliának ti is részei vagytok. Azzal, hogy olvastok minket, vagy azzal, hogy együtt autózunk Sukorón, és azzal is, hogy este együtt sörözünk/pálinkázunk és kibeszéljük egymás technikai perverzitásait. Motoros az autóssal, németpárti a rönóbérenccel, Mazdás a Citroënessel.

Kissé megreformáljuk hát a Fíliát. Az eddigi, magunk között az utóbbi időben csak "Classic"-nak nevezett helyen találjátok majd ezután is a velősebb, munkásabb írásokat, amelyek a szerelemről, a hobbiról, a szívásról, vagy a régmúlt nagy vasairól szólnak.

Kikerülnek az Autófíliáról azok a villámpostok, amelyek egy-két érdekes vagy vicces képet, videót tartalmaztak, és komoly gaztengert képeztek a nagyobb lélegzetű írások között. Ezeket ezentúl a Fília Expresszen találjátok.

Elindítjuk emellett a Fília Pub névre hallgató, rátok építkező blogot is. A Pub név itt egyrészt utal arra, hogy a Belsőség találkozókon megszokott sörözgetősbeszélgetős-sztorimesélős vonalat próbáljuk meg írásban is visszaadni. Másrészt pedig, mint publikus blog, jelzi, hogy itt bárkit szívesen látunk szerzőként is. A Fília Pub ugyanis kifejezetten a ti írásaitoknak ad helyet, legyen az akár egy saját autó bemutatója, egy érdekesebb autós utazás, vagy egy képes beszámoló egy márkaklub találkozójáról.

Reméljük, ezek a változások nem csak számunkra jelentenek új, izgalmas feladatot, hanem nektek is tartalmas olvasnivalót nyújt majd.

Az Autófília csapata




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr251759963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biker_kolee 2010.02.15. 22:09:53

Nagyon tetszetős kezdeményezés. :)

Az fx-et már lapozgatom egy ideje, de most már felkerült az fp is az eresess listára. Ha lesz valami jó sztorim, megosztom.. :)

szatyi 2010.02.16. 09:02:53

Jónak tűnik az ötlet, reméljük bejön. Így nagy kattintós linkekkel nem is kényelmetlen. A dedikált olvasói blogot külön köszönjük.

Erről jut eszembe, hogy megfogalmazódott már régebben, hogy kéne írnom egy poszt, van egy jó sztorim. De kellene az illusztrációkhoz egy rendes diascanner. Lehet azt valahol bérelni?

Lowtyo 2010.02.16. 15:36:56

@szatyi: nemtom, de szívesen látjuk az írásodat

Rocko- 2010.02.16. 22:16:35

@szatyi: az írást örömest vesszük, sacannerben sajnos nem tudok segíteni. sima, síkágyas scanner nem bírkózik meg vele? általában kaphatóak hozzá kiegészítők, amivel diát lehet scannelni.

szatyi 2010.02.17. 13:28:11

A sima scanner nem arra való, de valahogy előbb-utóbb megoldom. Lehet, hogy inkább utóbb lesz az, mert még kutatni is kell kicsit a témában meg az érintettekkel lektoráltatni. De egyszer meglesz.

Rocko- 2010.02.17. 20:34:09

@szatyi: hoppá, jut eszembe. fotókidolgozó helyeken is érdeklőj körbe, talán esélyesebb h tudnak digitalizálni.
süti beállítások módosítása