Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Mecsek másképp

2008.06.22. 10:00 | Rocko- | 8 komment

Címkék: motor baleset kresz motorkerékpár

Íme, így alakult volna a hírhedt a mecseki baleset, ha más jött volna szembe az úton:

Remélem ezt eszébe véste minden motoros.




Szerintünk : : (3/5)
Szerintetek : (4,3/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr56532036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

béla 2008.06.22. 10:13:37

hm...ezzel jól indul a vasárnapja mindenkinek :)

The good boy 2008.06.22. 12:39:40

Miért nem tudom sajnálni ezeket a barmokat?
Biztos bennem van a hiba...

ppeterka 2008.06.22. 13:58:30

Sose értettem a sietős balfasz motorosokat...

Ha megy a sor, miért cikázik? Bónuszpont ugyanez láthatóan strandfelszereléssel (polifoam, hátizsák, etc...) Hová siet?

...mondom ezt úgy, hogy van A kat jogsim... Ráadásul 4 hengeres, 400-as mocim van, ami 12e-ig forog... És szeretek vele nyugis 40-es tempóban gurulni, és örülni a két kerék adta szabadságnak... Gyorsan menni nem olyan jó, pont a legjobb részt veszi el a sebesség, azt, hogy nyugalom van, dorombol a motor, és úgy amúgyis nirvánaközeli élmény...

...csak aztán feltűnik a visszapillantóban valami balfasz, akinek kurvára sietnie kell a 148-ad rangú úton, két világvége utáni falu között, veszettül villog és dudál, még 90-nél is ha 4 kerekű (bocsika, nem húzódok padkára ilyenkor sem, nem meghalni indulok motorral), vagy leviszi a fejemről a bukót 300-zal, ha 2 kerekű...

ppeterka 2008.06.22. 14:00:16

Ja, és nem vén fogatlan papper vagyok, még nincs meg a 3. X, sőt, gyerekeim sincsenek...

Most adtam egy jót a sztereotípiáknak...

ppeterka 2008.06.22. 14:21:54

Ja, meg mégvalami eszembe jutott... Még Trabival, jogsi nélkül, hátsó ülésről (nem volánnál, szeretném hangsúlyozni!) emlékszem a Miskolc, Miskolc-Tapolca körüli vidék szerpentinjeire, ahol jártunk párszor családilag nyáron, koraősszel... A Trabival is lehetne ott "élményautózni", hiszen még a 26 Le is elég a szűk utakon adrenalinra, de valahogy sokkal jobb volt nézni a természetet, ősszel egészen brutál módon szép tud lenni...

Ugyanakkor sebességélmény mellé meg minek zöld, ott a versenypálya... Ja, hogy az önjelölt szervdonorok jó része maximum sokszor lekörözött lúzer lenne? Az egy más kérdés, hogy ott kevés a sikerélmény, és sok gyakorlás kell hozzá... Meghát pénzbe is kerül, de akkor már miért nem aják ingyena benzint is?

(na ki mit tippel, mikor ér ide a "másik oldal" egy kis flém illetve "rendes srác volt csak szerette a sebességet és ezért ne itéljétek el mert hát ki nem" kedvéért?)

Vargnatt 2008.06.22. 15:26:30

PPeterka, Trabantosként osztom a véleményedet, én se szeretek sietni, inkább nyugodt, biztonságos tempóban élvezem a tájat, és a Trabi-feeling-et. Trabant-képességekhez képest gyorsan menni is jó vele, mikor nagyon ficánkol a 26 paripa, de csak akkor teszem, ha biztonságosak a körülmények hozzá, és akkor sem eszetlenül.

Imbolygó Hollander 2008.06.22. 20:40:44

Meg törénhetett volna úgy is, hogy nem jön szembe senki, és mindenki megy a dolgára. Meg úgy is, hogy a videós esik egy oszloposat, és rajta kívül nem sérül meg senki.

De jól esik látni, hogy mások értelmetlen halálának ilyen egyszerűen lehet örülni. Nagyon mosódnak el a határok mostanság....

kis fehérsas 2008.06.23. 21:35:53

Nem értem ezeket a motorosokat, állandóan az autósokkal vitatkoznak, hogy az autósok vigyázzanak rájuk. Azt hiszem a közlekedési szervek kellene szigorítani a motorosokkal szemben. Elég sokat járok a 24-es uton, hét végeken megkellene nézni a szerveknek, s erőteljesebben büntetni ezeket az őrülteket, mert amit ezek művelnek az abszurdum, záróvonal - kanyar és ők előznek és nem csak szólóban de konvolyban is. De a hétvégi M3-on is megmutatkoztak, igaz, hogy német csoport volt, de ezekszerint Ők sem különbek mint a magyarok. Szigorúbb feltételeket kellene szabni ezeknek a nagy teljesítményű motorok használatához.
süti beállítások módosítása