Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Ha nő kell

2008.09.03. 08:21 | Lowtyo | 12 komment

Címkék: csajok párválasztás autóbuzi autóleszbi

Ez a post kizárólag a férfi autóbuzi populációnak szól.
 
Tisztelt autóbuzi társaim.
Bizonyára néhányatokban fejében már megfordult az, az elsőnek őrült ötletnek tűnő gondolat, hogy elkötelezzétek magatokat. Persze egy autóbuzi fokozottan nehéz helyzetben van, ha szeretné, hogy választott társa ne fojtsa el a benne lakozó, autók iránti mérhetetlen rajongást. Néhány hasznos tanácsot gyűjtöttünk össze, melyek segítségével sikeresen találhattok magatoknak olyan nőt, aki osztozik négykerekűek iránti rajongásotokban.
 
 
1. lépés: Az egyed becserkészése
 
Első fontos lépés, hogy megtaláljuk a megfelelő nőt. Mivel kevés hölgy van, aki potenciális jelölt lehet, nagyon fontos a megfelelő helyszín megválasztása. Általánosan elfogadott tény, hogy az a nő, aki szereti az autóját, az ápolja is. Tehát irány a közeli kézi autómosó. Parkoljunk le egy olyan helyen, ahonnan jól rálátunk az egész létesítményre és várjunk. Szerelkezzünk fel pár napi hidegélelemmel is, mert valószínű sokáig ott leszünk. Ha szerencsénk van és befut a megfelelőnek tűnő egyed, ne késlekedjünk, siessünk oda hozzá, nehogy a mellettünk parkoló, autók iránt hozzánk hasonló aberrációval rendelkező sorstársunk beelőzzön. Az ismerkedő szöveget jó előre gyakoroljuk be, nehogy lányos zavarunkba a ruháját, vagy a seggét kezdjük el dicsérni. Félősebbeknek célravezető taktika lehet, ha minden bevezető nélkül egy jól irányzott mozdulattal egyszerűen lefejelik a csajt. Így a hölgy fogja kezdeményezni a beszélgetést és az első fizikai kapcsolat is kipipálható. Legyünk rövidek, célratörők és feltétlenül beszéljünk meg egy újabb találkozót.
 
 
 
Amire figyeljünk: Amennyiben fokozott érdeklődést tapasztalunk a szerencsés kiválasztottnál az autók iránt, győződjünk meg róla, hogy valóban Ibit, vagy Timit mondott mikor a nevét kérdeztük és nem tibit, vagy Imit. Árulkodó jel lehet az erőteljes arcszőrzet és a lágyék tájt furcsán dudorodó nadrág.
 
2. lépés: Séta a városban
 
Második találkozó helyszínéül válasszuk ki lakóhelyünk legforgalmasabb pontját. Pici kockás plédet terítsünk le az út szélére és helyezzünk rá két Recaro ülést. A nők szeretik, ha a férfi meghallgatja Őket, tegyünk mi is így. A következő mondatoknak kell elhangoznia kiválasztottunk szájából ahhoz, hogy a következő szintre léphessünk.
 
 
 
- Milyen jó oldaltartása van ezeknek az üléseknek.
- Imádom a benzingőzt.
- Ebben a Ladában biztos fokolt vezérműtengely volt.
- Pont most újítok fel egy ilyen SL mercit
 
Amire figyeljünk: Kérdezzünk rá az elhaladó ritkább autók márkájára és pontos típusára. Tíz kérdésre maximum 2 rossz válasz adható. Amennyiben pontos gyártási darabszámot és a gyártás idejét is meg tudja mondani, plusz pontok adhatók.
 
3. lépés: Közelebbi ismerkedés
 
Játszunk vele asszociációs játékot. Mondjunk neki egy szót és Ő mondja meg milyen másik szót, fogalmat tud társítani hozzá.
 

 

Példák:
 
anyós
helyes válasz: ülés
helytelen válasz: igen, hozzánk fog költözni
 
Chris
helyes válasz: Bangle
helytelen válasz: Rudi
 
boxer
helyes válasz: motor
helytelen válasz: kutya
 
4. lépés: Kulturális program
 
Egy egyszerű halandó, ilyenkor moziba viszi kedvesét, mi inkább eltankoljuk a mozi árát, ezért tegyük az alábbiakat. Vigyük fel a lakásunkra és nézzünk vele 5th Gear, TopGear vagy régebbi Totalcar részeket. Figyeljük a nő reakcióit. Fáradság, unottság csupán abban az esetben engedhető meg, ha közli velünk, hogy valamennyi részt már ezerszer látta.
 
 
5. lépés: Testi kapcsolat
 
Ha tartottuk magunkat az előzőekben leírtakhoz, a „hol csináljuk” kérdésre az alábbi válaszok valamelyikét kell kapjuk.
 
1. hátsó ülés
2. első ülés
2. csomagtartó (kombi esetén)
3. motorháztető
 
Aktus előtt azonban nem árt még egyszer ellenőrizni a fent említett tibi-Ibi-Imi-Timi dolgot.
 
 
Innentől kezdve egyenesben vagyunk. Megtaláltuk a nőt, aki nem fogja Forma1 alatt a Barátok Közt előző 10 epizódját mesélni, aki boldog lesz, ha a családi kassza jelentős megcsapolásával egy újabb roncsot tolunk be az udvarba, aki nem csak tampont és hajfestéket, hanem ultradermet is vesz a drogériában. Egyszóval megütöttük a főnyereményt. Jöhet a köll-nemköll ceremónia, meg a gyűrűzés.
Sok boldogságot!



Szerintünk : : (3/5)
Szerintetek : (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr88644984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketenap 2008.09.03. 08:59:36

Bolond vagy az hétszentség.
:-)

sfdrake 2008.09.03. 10:10:57

nincs valakinek listája MO-n a kéziautomosokrol ? pontos cimekkel ? ; )

Rocko- 2008.09.03. 10:50:31

esetleges megcsalás esetén meg asszony örül, h milyen tiszta a kocsi. :)

korlat 2008.09.03. 11:03:54

ez nem gyenge:))

Lowtyo 2008.09.03. 11:04:21

Rocko-: azért írtam az elejére, hogy csak férfiaknak, nehogy a postot elolvasva barátnő, feleség, mittoménmi elkezdjen kombinálni, hogy miért járunk annyit autót mosni

cowach 2008.09.03. 11:13:06

Állati jó! Megyek autómosót keresni, hehe. A Trabantos kép meg mindent visz.

Lowtyo 2008.09.03. 11:17:43

igen
a képekért köszönet prokeenak

DHARMA 2008.09.03. 12:26:16

Őszintén, neked bevált ez a recept? Az 5 pontból mennyi stimmelt?

Lowtyo 2008.09.03. 13:02:47

DHARMA:
Lássuk csak.
Én a félénk vagyok, ezért a lefejelős módszert választottam, ami annyira jól sikerült, hogy keze és lába is eltört szegénykémnek. A traumára menet elmagyaráztam neki a Weber és a Solex rendszerű porlasztók közti különbséget. Sétálni nem tudtunk, de készítettem neki egy kerekesszéket fűthető Recaro üléssel (tél volt) és oldallégzsákokkal a biztonság kedvéért. Mivel a kórház a város szívében van, ahoz, hogy benzingőzt szippanthasson csupán ki kellett nyitnom az ablakot. Aztán apró betűkkel felírtam a gipszekre a Liener féle autótíusok valamennyi mejelent kötetének tartalmát, hogy amikor nem vagyok ott akkor is tudjon olvasni. Elemeztem neki az orrán lévő kötés és a kései 60-as évek autóinak formai megoldásai közti hasonlóságot, majd az asszociációs játéknál kicsit segítettem nek. Felovastam mindkét lehetséges választ, egy szívás a szívószálból egyes, kettő a kettes megoldást jelezte. (a végén többet rontott, de azt annak tudtam be, hogy valószínű, hogy szomjas) Aztán persze meghekkeltem a kórház videós rendszerét, hogy szombat délben csak a TV2-t lehessen mindenhol nézni.
Hát kb ennyi. Az 5. pontról prűdségem miatt nem írnék bővebben, de annyit azért elmondanék, hogy a mentőautókat felelőtlenség őrizetlenül hagyni az udvaron.

29 Palms 2008.09.03. 14:01:13

Ilyen ziccert kihagyni... :)

1. első ülés (3 ajtós)
2. hátsó ülés (5 ajtós)
3. csomagtartó (kombi)
4. motorháztető

süti beállítások módosítása