Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Rekekettye!

2008.09.26. 13:00 | Rocko- | 5 komment

Címkék: robogó

robogó

 

A városiadás sajátossága a nagyobb forgalom, ennek következménye a megnövekedett autóhasználat. Régen is és mai is ennek egy alternatívája volt a kétkerekű járgány, mely az autók közt elslisszolva tud utat törni magának. Nézzük, hogyan is reagál rá a nyugalmát akaró szuburbanista nép megformálója, a panellakó.

(napirajz)

robogó

A kép bökdösésre hangosabb lesz.




Szerintünk : : (3/5)
Szerintetek : (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr65680585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zogre 2008.09.26. 13:37:23

ez nagyon kész.... :-)

trükkösbéla 2008.09.26. 14:19:38

Néha nekem is eszembe jut, milyen jó lenne a hülyegyereket, aki kibelezte a kipuffogóját a kínai szarának, egy szimplán az út fölött keresztben kifeszített drótkötlél felé terelgetni. Az azért már túlzás, hogy egy 50ccm-es kínai robogótól nem hallod a rádiót felhúzott ablaknál. Egy gyorsasági motortól megszoktam már, de ezektől...

Skel 2008.09.26. 21:58:52

trükkösbéla: téged véletlen nem ismerhetlek úgy hogy Trükösbélabá?

Beszólok! 2008.09.27. 06:00:54

Úgy érzem, Grafitman ezúttal túllőtt a célon. Hiszen a környezet megmentője, a röntöntön kisrobogó, a fazékhangú libakergető mégiscsak egy költséghatékony módja a benzin hanggá alakításának.

A panelból mer tessenek hamar kiköltözni, mer' úgyis össze fog dőlni mindegyik, röntöntön nélkül is. Békáson már némelyik süllyed befelé, oszt gyűri fel maga körül az aszfaltot.

Skel 2008.09.27. 09:37:10

Beszólok!: nos kedves barátom azthiszem te lőttél kicsit túl a célon...
Nem azokról van szó, akik rendeltetésszerűen használják a kismotorjukat, hanem azokról a 16-26 éves korosztályról, akik a panelházak között teljes gázon húzza neki éjjel. És ha szerencsém van még jönnek mögötte a barom haverjai, azok is húzzák neki, és áááá neeeem visszhangzik meg nem hangos. Na tudod ilyenkor nem csodálkozom hogy valakinek eszébe jut a drótot kifeszíteni eléjük meg légpuskával lövöldözni rájuk.
Ha gondolod, csak egy hetet tölts el így, próbálj így aludni vagy a gyereked, pihenni...
Kérdés: Mi a retkes k.va annyukért kell ESTE húzni annak a f.szom robogónak a lakótelepen? Húzza neki nappal, vagy ha este akarja akkor ne csutkán. Valahogy a komolyabbak, az idősebb korosztálynak sikerül. Ők nappal sem éreznek késztetést arra, hogy megvadítsák mind a 4 lóerőt, egykerekezzenek vele, vagy 50-ig húzassák neki a parkolóba, mer az övé annyival is megy.

Gondolkodj el ezen egy kicsit szerintem.
süti beállítások módosítása