Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Nem akarásnak nyögés a vége

2009.01.08. 16:00 | prokee | komment

Címkék: lada autó trabant

Olvasom az Indexet:

Néhány órára maradt őrizetlenül, mégis alaposan lecsupaszították azt a lerobbant Ladát, amelyet tulajdonosa hagyott a 4-es főút közelében Törökszentmiklós külterületén

Azt meg régebben hallottam, hogy a valamikori Trabant gyár egyik legnagyobb üzemcsarnoka azért áll még mindig, mert a sokszáz tonnás présgépek elbontása akkora költséget jelentene, hogy az egyébként roppant értékes ingatlan piaci árát sokszorosan meghaladná.

Így aztán nem éri meg elbontani.

Őrzik, de azt is csak tessék-lássék, hátha néhány évtized alatt elkopik onnan az irdatlan acéltömeg, és értékesíteni, hasznosítani lehet majd az egyébként igen nagy érdeklődést keltő ingatlant.

Persze, azon a vidéken még nem terjedt el a magas színvonalú színesfém-újrahasznosító kultúra. Pedig, csak a megfelelő célközönséget kellene megcélozni, hetek alatt eltűnne a sok kellemetlenséget okozó fémhulladék.

Az a kis kerítés, sorompó, elektromos vezeték meg, ami vele együtt válna köddé, elkönyvelhető volna egyszerű üzleti veszteségnek. Azt hiszem, ezzel együtt is pozitívban zárnának. :)




Szerintünk : : (3/5)
Szerintetek : (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr91864120
süti beállítások módosítása