Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

A legszebb szertartáskocsi

2009.02.28. 13:00 | prokee | 3 komment

Címkék: autó technika érdekesség egzotikus szertartáskocsi hullaszállító

Megszavaztattunk benneteket arról, melyik is a legszebb szertartáskocsi.

A kommentekben adtátok az ívet rendesen, miért is maradt ki a Volga, a Skoda 1203, a Puli, vagy a Barkas. Nos, egyszerű - természetesen nem szimplán kifelejtettem őket, inkább nálunk kevéssé ismert, mondhatni, egzotikus autókat akartam megmutatni. Arról nem is beszélve, hogy streetsta barátunk Volgája ebben a belterjes közösségben óriási előnnyel söpörte volna porba a mezőnyt. :)

A verseny tökéletes vesztese a Bedford lett, egyetlen árva szavazatot sem kapott, még csak szánalomból sem. Ezen mondjuk nem lepődtem meg.

Szerencsétlen Dinky, akinek nem csak neve, formája is valahogy a Teletubbies pszichedelikus világát idézi meg, egyetlen szavazatot kapott, ha jól emlékszem, azt is tőlem...

A dobogós helyek azonban meglepetést okoztak, legalábbis számomra.

Az olasz-német presztízsversenyt a talján elegancia nyerte, igaz, a német-rajongókat megosztotta a négy nevező. Eközben a bronzérem a teljesen hülyék reális választása, a lánctalpas Kettenwagen lett, nem véletlen mertem volna fogadni az idelátogatók pihent elméjére :)

 A teljes végeredmény pedig, íme:




Szerintünk : : (3/5)
Szerintetek : (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr47968773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketenap · http://www.zoldszempont.hu 2009.02.28. 14:53:43

Nemmessze tőlünk lakott egy sírásó. Egyszer hazavitte a halottas Volvo kombit, amit a cégénél használtak. Mivel nem volt autójuk ,munka után természetesen az összes kocsmát ezzel járta meg. Ez még nem is lett volna baj, hiszen egyes foglalkozások körében jól jön a védőital.
A probléma akkor lépett fel, mikor a szűk utcában akart megfordulni, hogy betolasson az udvarba. Egy órán keresztül is vonaglott talán tökrészeg sofőrjével a halottas Volvo. Bizarr látvány volt este, sötétben, ide-oda mászkáló alakokkal az autó körül.

Kifordított kacagány 2009.02.28. 15:40:26

szép lehetett. ilyenkor hiányolom, hogy még nem találták fel a szemlencsébe építhető kamerát. az egyetlen technikai újítás amire nagyon várok. soha nem maradnának le a megörökítésre érdemes mozzanatok

apamacko 2009.02.28. 20:56:41

Hát SAAB tulajként nem szavazhattam másra, de azért az ALFA tényleg nagyon szép. Így hogy nem fekete, nyugdíjazás után milyen jó családi gép lehetne :-)
süti beállítások módosítása