Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Drift Bible

2009.03.14. 14:00 | scheerti | 5 komment

Címkék: drift initial drifters

A Best Motoring Japán legnevesebb autós médiája, számtalan DVD kiadvánnyal jelentkeztek már, de az egyik legismertebb a Drift Bible, azaz a Drift Bibliája. Keiichi Tsuchiya munkásságát talán senkinek nem kell bemutatni, ő a Drift King, a sport egyik úttörje. A 71 perces filmben ő kalauzolja a nézőket a drift világában. 

Bár a régi mondás úgy tartja, hogy: Aki nem tudja, az tanítja - mégis azt gondolom, hogy ebben az esetben nem kell attól tartani egyetlen driftelni vágyónak sem, hogy hülyeséget hall.

Aki nem szereti, vagy nem ismeri a driftet, az se bánkódjon, inkább nézzen bele a videóba, hátha megváltozik a véleménye. Régebben én sem voltam drift-fan, értelmetlen majomságnak tartottam, hogy valaki gumikat éget egy zárt pályán, körbe-körbe kocsikázva. Aztán rájöttem, hogy ez még mindig sokkal jobb móka, mint vadiúj 300 dolláros Pirelli gumikat elfüstölni egy automata váltós V8-as kocsival egy helyben állva - ahogy a nagy víz másik oldalán szeretik. 

A videót az Initial drifters csapata töltötte fel az Indára, ezer köszönet nekik, aki szeretne még hasonlókat látni, ne habozzon kattintani.




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr83996618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2009.03.15. 11:21:32

Ez egy érdekltelen poszt lett:)

prokee · http://blog.prokee.hu 2009.03.15. 12:11:43

Lehet, hogy még mindenki nézi :)

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2009.03.15. 13:03:07

Az lehet, ez egy komplett film. Kellett volna bele Pina,vagy gyorshajtó BMW-s, esetleg valami Suzuki-fikázás.:)

zalkapone 2009.03.15. 16:18:45

DriftLaci hívott Tökölre tegnap. Edzésnap volt. Ehelyett Asszonnyal kőröztem a Syma csarnokban a Lakáskultúra kiállításon... :-(
süti beállítások módosítása