Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Ede naplója part 1

2009.05.02. 09:00 | Lowtyo | 20 komment

Címkék: napló ede corsa brembo

2009-04-18 Szombat
Két hétvége is eltelt, hogy nem tudtam lemenni a plázához szombat este a streetracer talcsira. Anyuék megvonták a zsebpénzt, mert a hülye osztályfőnököm a legutóbbi szülőin panaszkodott rám. Hülye picsa, jól elcseszte a hétvégémet, de aztán eszembe jutott, hogy a nagyfater szólt, hogy kellene segítenem a kertben neki. Ma reggel elmentem hozzájuk. Pár óra kapirgászásért kaptam egy tízest tőle. Aztán nagymuter is a zsebembe csúsztatott stikába egy ötöst, sza most megint van lóvém.
Este lementem, ott volt mindenki. Kicsi Joe Golfja kapott új ledeket, Lacee-G suzukijába meg betolták azt az elbaszott nagy mélynyomót, ami eredetileg Pöcök Skodájába készült, de végül nem fért be. Rohadt nagyot szólt. És ott volt Hajni. Istenem az a csaj... Odajött és megnézte a Corsámat. Tetszett neki, mondjuk nem is csodálom. Nagyot dob rajta az alufelni, meg a krómvég. Aztán megkérdezte, hogy a többieknek miért piros ott a keréken az a bigyó, az enyémen, meg miért nem. Olyan édes, azt mondja a féknyeregre, hogy bigyó. Persze bedobtam magam, mondtam, hogy ha tetszik neki, akkor jövő hétre elintézem, hogy az enyém is olyan legyen. Mosolygott a kiscsaj, meg odasúgta, hogy talán kocsikázhatunk is majd. Hiába, nem hetijegy kell a csajoknak, hanem zsír verda. Meg ilyen macsó csávó, mint én, hehe.

2009-04-19 Vasárnap
Ráugrottam a netre. Megnéztem az iwiw-et, valami csíra bejelölt. Úgy elküldtem, mint állat. Aztán nekiálltam festéket keresni. Pöcök mondta, hogy először valami noname cuccossal fújta le, de aztán az szar lett és vett e-bayen valami jó anyagot. Légkalapáccsal sem lehet leszedni. Nekiálltam én is keresni ilyet, de aztán olyasmit találtam, amitől tutira leesik majd a srácok álla hétvégén. Brembo burkolat a féknyeregre. Olyat odabasz, hogy szikrát nem kaptam. Vaze, ezt fölrakom, Hajniról leesik hétvégén a bugyi, ha meglátja, a srácokról nem is beszélve. Hagyjál má, nemá, hogy én is festegessek, haladni kell a korral vaze. Rá is mozdultam a cuccosra. Csákó írt, milyen méret kell, rendes volt, elintézte, hogy csak egy fél garnitúra jöjjön, mer Corsán hátul dobfék van. Baszki, még marad lóvém festékre is a dobra. Öcsém meg majd ráfest egy brembo feliratot, úgyis mindig nyaggat, hogy ő is akar tuningolni. Had dolgozzon a kicsávó.

2009-04-22 Szerda
Megjött a motyó, beszarás. Vaze, még egy profi se mondaná meg, hogy nem eredeti. Figyi má, megkérdeztem Totyát, mennyi lenne egy profi fék cucc, aszondta 2 kiló legalább. Ez meg megvót 60 euroból. Kellett vég venni szilikont, de az volt teszkóban akciós. Über brutál lett. Sárga Corsa, sárga Brembo fékekkel. Csessze meg, alig várom már a hétvégét.




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr831093150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arthur877 2009.05.02. 09:13:47

Hol a kész kép?
Tényleg hihetetlen, hogy milyen übergagyi cuccokat lehet venni....
De 60 € nem sok egy ilyen szarért??? Tuti, hogy made in china...

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2009.05.02. 09:30:41

@arthur877: Mondjuk azt hozzátenném, hogy a 200ezres Brembo fék is made in china, de ez nem jelent semmit. :)))

ChPh 2009.05.02. 09:34:13

Gyáááááááááááááá
ezmekkora :D:D:D:D

NEKEMÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍS :D:D:D

streetsta · http://managertoys.hu/ 2009.05.02. 10:21:10

A szörnyű, hogy ez már lassan évek óta kapható, tehát van elég barom, aki veszi is. Külön öröm, hogy úszónyerges fékre rögzítik hájtek sziloplaszttal. Aztán amikor elválik a ragasztó, mert szarul fogta, vagy csak egyszerűen a megnövekedett fékhatást (Brembo, érted...) kihasználva a nagy hőtől elvetemedik ez a műanyag szar, beszorul a kerék és a fék közé, lesz nagy öröm, ujjongás!!
Igazából meg nem is ez az igazán durva. Amitől ledobta a láncot az agyam, az az olcsó napfénytető. Mert a Brembós nyereggel rövid ideig bár, de lehet villogni, de ez: www.offroaders.com/tnt/6.htm -na ez mindennél aljább.

pickapu 2009.05.02. 12:06:50

@streetsta: Basszus!
Ilyet még nem láttam, ez valami olyasmi, mint mikor gyerekkorunkban kártyalapot csipeszeltünk a bicikliküllőkhöz és örültünk a sportos hangnak. :)

Ki ez az Ede?
"Streetracer talcsi...macsó csávó"........ b..meg....

pickapu 2009.05.02. 12:10:12

@Floyd: Erre meg még rá kéne akasztani egy kamu-nyerget valahogy oszt má' zsír is vóna:)

s60d5 (törölt) 2009.05.02. 12:24:20

@streetsta: Csak ulok, es nem jutok szohoz. Magneses kamu napfenyteto. M-I-N-E-K-?-?-? Sztem mindenki pont lesz@rja van e az illeto autojan napfenyteto. Meg komolyan a kamu feknyerget, meg fekdobot is megertem, de ez? Mi lesz a kovetkezo? Kamu utolagos magneses kodlampa pl? Ahhhhhh, kesz vagyok.

a_házisárkány · http://mynameiscamel.multiply.com/ 2009.05.02. 12:31:14

@streetsta: ez fizikai fájdalmat okozott. áááááá!!!!!
súlyosbítva az utolsó mondattal: "Heck, get two! One for the outside and one for the inside so when you look up, you might just fool yourself!"

Tshuhash 2009.05.02. 13:18:47

60 Euro-ért ez egy kicsit sok volt. Már 30USD-ért is vanaz eBay-en, és ebben benne van a postaköltség is. Azért ha Hajninak egy Corsa a zsír verda, akkor ott is akadnak gondok... :-)

zalkapone 2009.05.02. 13:54:07

@streetsta:

Eddig sem volt rossz kedvem, de ezen kikészültem! Már alig várom, mikor bukkan fel a Homasita kínálatban! :-)

Kifordított kacagány 2009.05.02. 14:16:27

a dobot mondjuk én is lefestettem, de nem azért, hogy jól nézzen ki, hanem azért, hogy ne rohadjon.

@streetsta: hogy te semminek nem tudsz örülni. azért műanyag, hogy ha el is deformálódik és leszakad, legalább könnyen be tudja darálni.
olyan napfénytetőt meg vennék egyet, ha nem lenne ilyen drága. tök jó lenne könyöklőnek az asztalon.

@zalkapone: nálunk nem növeli annyira a menőfaktor, hogy ilyenbe ruházzanak be a népek. a legtöbb verdán nem is látszana.

streetsta · http://managertoys.hu/ 2009.05.02. 14:23:31

Az a nagyon érdekes, hogy ezeket a kamu cuccokat már évek óta látom az e-bay-en, de Homasitában még nem. Eddig ott a felni nagyító dísztárcsa volt a legmeredekebb cucc, amit láttam -a kamu rádiótelefon-antennákhoz, spinner dísztárcsákhoz képest igazán nagyot ütött a mondjuk 14-es felnire felpattintható krómozott cucc, ami átmérőben 2-4 collal nagyobb volt, mint afelni. Persze rálógott a gumira, de ezzel rögvest két legyet üthettünk egy csapásra: nem csak 18-as felnink lett, de durván peres gumit is varázsoltunk a családi szedán alá. Csak ne kelljen tempósan kanyarodni -vagy ha mégis, inkább diagonálokon, mert a radiál fog annyit mozogni, hogy önjáróban lehámozza a drága ékszert az acélfelniről. Aztán olyan felemás lesz a gép, hogy néz már az ki a haverok előtt.

crix 2009.05.02. 18:37:30

optikai tuning mi?
Nekem is lesz majd:)
Makulátlan díszlécek, és ha lesz eredeti - de nem sakál matt - hátsó lámpabúra. Meg műanyagkupak a lemezfelnire.
Bár az egyik ismerősöm villogott a Skoda racsing team-es rendszámkerettel :)

Cleinor 2009.05.02. 19:08:10

Neeee... Ez.. Ez.. Áhhh... Szarból nem lehet várat építeni!!!!
Utálom ezt az agyatlan optikai tuningot...

crix 2009.05.02. 19:15:55

összeegyeztethetetlen a két szó: optikai tuning.
Amikor a klubon regisztráltam volt egy rovat:
"Optikai tuning"
Kitöltöttem:
"inkább felgyújtom"

Sanyi. · http://www.sopianaedeluxe.blog.hu 2009.05.02. 21:32:45

@streetsta: Hát azért a kamu fúrt, mart féktárcsás, dísztárcsa sem piti.Többféle színben.
Pont most néztem s...s közben egy ősi T&S-t. Szélesített, óriáshifis, nagyonmájer csillivilli fiesta. 20 collos kerék, hátul dobfék...:))))

Csubakka Junior 2009.05.03. 00:24:16

Jól öltözött fiúk és lányok,
PVC-ből van a gatyátok...

Nálam az zúzza ki a biztosítékot, amikor ezek a cuccok viszonylag új, és drágább autókon jelennek meg. Pl. gagyi műanyag dísztárcsa új Passaton (téligumis keréken).

zalkapone 2009.05.03. 11:13:07

@Csubakka Junior:

Mifelénk az egyik topmanagernek a zsír új A6-on van VW dísztárcsa. Sok mindenre magyarázat... (Bocsi Rocko, tudom, hogy ezzel a lelkedbe gázoltam...)
süti beállítások módosítása