Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Ja, mer' nyár van.

2009.07.20. 13:00 | Sanyi. | 16 komment

Címkék: hírek v8 nyár penge verda

Nyár van, kurvára. Pang az egész web. Mindenki nyaral, piál, menekül a vihar elől. Nekem is sorakoznak a poszt és cikk anyagok, de valahogy nem visz rá a lélek hogy leüljek a gép elé, pedig ott van a Wankeles X-akták következő két része – a francia kapcsolat, meg a kínai. Kína vazze... Kína.:)

A weboldalon is dolgozom erősen, sikerült két komoly külföldi kontaktot képíteni, úgy hogy fel lehet készülni, komoly, és igen látványos, de szigorúan technikai szempontból minőségi cikkek fognak záporozni. No meg jön a szebb, kezelhetőbb 2.0-ás „skin” videó sávval az Indavideo jóvoltából (köszi Karotta!)

Ez az egyik része a némaságnak, ott van még a Projekt Ellend, amibe belecsaptunk, megunva az albérletek „nyomorát”. Harcolunk Csányi Úr Termelő Szövetkezetével, tervezgetünk, ígyekszünk összehozni egy kisebb birtokot, ahol végre igazán fasza környezetbe tehetjük magunkat, és hagyhatjuk kiteljesedni a hobbinkat, az álmainkat. Nekem ehhez a dupla garázs egy parasztházban igazán idilli környezet. Nem, tényleg nem azért mert kényelmesen elférne egy csápos emelő...

Így zajlik az élet nálunk, sakkozunk logisztikázunk, voltam/vagyok szabin is, két banki kör között be is tudtunk szorítani egy napot Orfűn a strandon. Na pl. itt lőttem ezt a szépséget alant. Aztán láttam rotary buzik gyermekeinek való úszógumit is – de tényleg, egy az egyben forgódugattyú formája van -, ezt sajna nem sikerült lekapni.

A srandon persze mi is verettünk! :)

A vénlány meg be lett fogyva, a céges kocsim műszakija észrevétlenül lejárt, aztán a közeg ezt észrevette. Nem én vezettem épp, mást büntettek, és aztán engem is mint üzembentartót. Hogy ki fog fizetni az egyelőre kérdéses, mert ugyan én használom, de van a cégnél olyan ember, akinek a munkaköri leírásában szerepel a papírok rendben tartása... majd lesz valami.

Aztán kaptam ajándékot is, Sipos „Managertoys” Zoli egy igen kedves dologgal lepett meg. Zoli gépjárműparkjáról tudni érdemes hogy a hétköznap használt Mitsubishi  Sigma mellett van ugye a Capri, az összkerekes turbós 323-as Mazda, a halottas pimp Volga, és egy másik Mazda, amit nem nagyon használ. Na ez is egy matt fekete példány, olyan 626 kupé amit Rockonak is ajánlgattam megvételre, annyi különbséggel hogy ez egy az amerikai piacról származó 2.2 szívó verzió. Az amcsi kivitel főleg kényelmi extrákban különbözik az európai verzióktól, ebben a kocsiban például az anyós ülés alá nem egy fiókot szereltek, hanem egy mélynyomót!

Na ezt kaptam meg Zolitól, az unikum gyári fejegységgel együtt, ami egy amcsi belpiacos rádió (csak egész három, és egész hét frekiket tud), egy oda vissza játszós, külön metál fejes, dolby-s magnóból, és egy erősítőből áll. Azt ’szem. A napokban lecsattogok majd vele Melone mesterhez – Akiről azt érdemes tudni hogy Pécs éjszakai életének fényes korszakának egyik utolsó mohikánja, és szabadidejében merev lemezes autó lejátszókat fabrikáló boldog Prelude tulajdonos, és látens Hondabuzi.

Ennyi...




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr771253868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ghostdog75 2009.07.20. 13:31:57

csak az a szééép zőőőd gyep...,az fog hijjányozni...,a GYEP!
:-)

bezzeg a losonc uccai ilyennincsbazmeg-ről nincs poszt,hiába várom...
szép,mondhatom.

Rocko- 2009.07.20. 13:38:12

@ghostdog75: ôôô, mirôl is?

Sanyi. · http://www.sopianaedeluxe.blog.hu 2009.07.20. 13:50:37

Úgysem mondja meg.
Nekem meg nincs időm a város másik végébe bumlizni.
Napok óta csesztet ezzel mindenféle formában.

Update: Tegnap sikerült megszüntetnem a Mazdában - a napfénytetőét kivéve - minden zörgést. Megdöbbentő hogy nincs semmi zavaró zaj. Tök más érzés. Azóta nem is kerülgetem annyira a gödröket. A motoron és a kipuffon kívül csak a telók szuszogását hallani. Kurvajó! :) És a Mazda EPC szerint SZERDÁN LESZ 20 ÉVES A KOCSI!

ghostdog75 2009.07.20. 14:09:19

Sándor,Ön határozottan ferdít,így kénytelen vagyok megvédeni magamot...
egy azaz 1 emailt írtam ez ügyben és itt nehezményeztem még1xer...
szóval hogy napok óta,az erős túlzás...
nem tudok a dologról érdemi információt adni,mert akkor oda az élmény.
hja és most jut eszembe,nincs is gépem,nem tudok fotózni.
akkor így jártak lads and gents.
písz.

az évfordulóhoz ezúton is gratulálok!

Zsomatograf 2009.07.20. 14:51:25

Eeejj.... de szép nagy melléképület! Istállóba véletlen bezárt 60 éves veterán autó nincs benne?

froton 2009.07.20. 15:06:20

Az nem "metál fejes".... A metal üzemmód a fejjel semmit nem csinál, csak egy alul áteresztő szűrőt kapcsol be, ami a magas hangokat egy kissé leveszi, mert a CrO2 illetve METAL szalagokon általában jobban kijönnek a magasabb hangok...Amúgy szép darab...

Kifordított kacagány 2009.07.20. 15:44:12

jó kis kéró
boldog évfordulót, vidd el tankolni valami jó helyre, meg valami jó mosóba tisztálkodni, megérdemli

streetsta · http://managertoys.hu/ 2009.07.20. 15:47:48

Pár pontosítás: A Macüda, bár valóban 626 Coupé, de MX-6 a becsületes neve. És nem az enyém, hanem a zasszonyé. Csak nem használja.
Ja, és a rádiót csak kölcsönbe adtam, csibész, figyelek!!:) Ugyanis a "mélynyomó nem az MX-6-ból származik, abban most is benne van, hanem egy elbontott másik amerikai 2,2-es sedanból (ebből van a rádió is), ezért majd még be lesz a fejegység szerelve a kétajtósba. Apró adalék: aki fogékony a finomságokra, talán értékeli, hogy ezekben az amerikai gépekben az A oszlopba épített antennák is motorosak voltak:))
Nagyon kíváncsi vagyok, mit sikerül kibogozni, miért és hogyan gondolták Hiroshimában ezt a ládát.

streetsta · http://managertoys.hu/ 2009.07.20. 15:53:13

Olyan házat meg nem ér mutogatni, ahol kétállásos garázs is elfér, benne a csápossal. Megvenni meg különösen nem, mert megesz a sárga irigység!!

Sanyi. · http://www.sopianaedeluxe.blog.hu 2009.07.20. 16:01:54

@streetsta: Órák kérdése és kiderül:)
Neten semmit sem találtam, csak egy képsorozatot, hogy valami nagyon hasonlót építettek az Rx-7-be BOSE márkajelzéssel.

Vargnatt 2009.07.20. 20:26:13

Az a Plymouth Valiant nekem nagyon ismerős, egy pont ilyet szoktam látni Egerben, eszméletlen jó hangja van, és tényleg nagyon szép. A hideg is kiráz tőle, annyira zsírállat gép :)

pickapu 2009.07.20. 21:05:18

@Vargnatt: Szerintem ez ugyanaz, én is szoktam ott látni, nagyon baró! :)

zalkapone 2009.07.20. 21:35:27

Mi minden történik itt emberekkel, míg mások be vannak rúgva...

yeti 2009.07.20. 22:10:07

Gratula a birtokhoz!
Dupla garázs+csápos emelő=sárga irigység:)

crix 2009.07.20. 22:28:13

Országomat egy garázsért... már ahová befér...

zalkapone 2009.07.21. 18:36:38

Csak hogy valami normálisat is írjak, persze én is gratulálok, sok szeretettel!
süti beállítások módosítása