Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Misano bikái

2009.09.08. 13:00 | scheerti | 1 komment

Címkék: cc simon 125 talmácsi moto gp iannone espargaró

Egy ideje nem nézem a Moto GP közvetítéseket. Pedig van egy Talmácsink, aki tehetséges, de lassan kezd hasonlítani a nemzet Zsoltijára, akinek Palik Laci úgy örült minden versenyén.. Ez nem Talma hibája, két kategóriát ugrani egy szezon alatt elég kevés versenyzőnek sikerül, nem csoda, ha még kicsit bizonytalan, lesz ő még jobb is. Az élen Rossi és Lorenzo, érezhetően óvatosabbak, mindketten repültek már ebben a szezonban, nem fér bele a durva lökdösődés. Nem úgy a 125 köbcentiseknél! Mégis érdemes volt bekapcsolni a tévét? Igen, hisz ilyen versenyt csak elvétve láthatunk.

De szócséplés helyett itt a videó, mindenki nézze meg, érdemes.

Mégis szép sport ez a motorverseny, Laci és Gyulám a csillagokat lehozná az égről, ha végre ilyen futamokat közvetíthetnének. Persze annak mi is örülnénk. Már a futamoknak, nem Gyulának és Lacinak.




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr691365332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cleinor 2009.09.08. 20:49:09

Aaaaz igen. Szép verseny lehetett, sajnáltam is hogy Talmácsi onnan kikerült.

Palikot meg inkább ne emlegessük. Közvetítését is nehezen bírom, hátha még rá is kell gondolni... Ne....
süti beállítások módosítása