Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Felkészülés

2010.03.11. 09:15 | prokee | Szólj hozzá!

Címkék: felkészülés autofilia debrecensjo

Megfontoltan, átgondoltan vágtunk neki a túrának.

Az idő sürgetett, de mindenre gondolnunk kellett, hiszen nem egy szimpla érdi kiruccanásra indulunk. Az időjárás reggelre itthon is sarkvidékire fordult.

TNT még tegnap leszaladt a lellei autósboltba, kiváló minőségú Mercedes alkatrészek tömkelegét nyálazta át, és választotta ki belőle azokat, amelyekre szükségünk lehet.

Én hóláncot, szerszámosládát, vontatókötelet, ekekapát, sarabolót, strandpapucsot és vattacukorgépet készítettem össze a garázsban, valamint elraktam fényképezőgépet, laptopot, kamerát, remélhetőleg töltőt is.

Tündér egy komolyabb adag Tiffany, Júlia és Denise kiadvánnyal és a debreceni Meteoros Trostos kollégák elérhetőségeivel készült.

Miklós kicserélte a szemöldökpiercingjét műanyagra, a fém nagyon hideg lett volna a sarkvidéken. Emellett eltávolította végbélnyílásából az ürülékdugót, ezzel jelezve, a kedvünkért félbeszakította téli álmát.

Abban bízunk, nem ér minket váratlan meglepetés.

A sztori eddig:

1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr161830110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása