Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Szopasd le azt a szart

2008.05.04. 14:30 | scheerti | 25 komment

Címkék: autó idióta hülyeállat

Omm viharos Belsőség posztjában találtam ezt a videót, itt köszönném meg annak, aki belinkelte. A címben szereplő trágár mondat nem az én obszcén stílusom műve, ez kérem elhangzik a videóban. Pont akkor, amikor 170-nel előznek, lakott területen. Hát nem cuki? Meg kellett mutatni a havernak meg a macskájának, hogy ALATTUNK BIZONY AUTÓ VAN!



Természetesen nem az autó a hibás azért ha a gazdája khm...az! Lehet, hogy én vagyok túl szigorú? Végülis 170 az nem is sok ám, még városban sem. Valószínüleg tök simán meg tudtak volna állni, ha egy családjával utazó apuka épp az "akciós karaj a Lidl-ben" óriásplakátot nézi és nem ad nekik elsőbbséget. Vagy nem. Akkor meg kijön az Aktív, és Gombos Edina szomorúan bemondja a felkonfban, hogy TRAGIKUS BALESET TÖRTÉNT. Jobb helyeken, például Németországban az ilyen videókért, ahol arccal együtt szereplnek a gyorshajtók, jönne a vaskos bírság. Ohne jogsi 5 évig. Mert mert megérdemled. Remélem itt is ez lesz. Komolyan. A kamerás gyerek úgyis kifizeti a felét. Akkor meg nem mindegy? Örömmel jelentem, erre itthon is van esélyük, hiszen a  népszerű showman, Győzike is kapta a csekket, mikor öv nélkül vezetett... Kedves olvasó, neked mi a véleményed?

 

UPDATE:
A Békés Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője a Klubrádióban a fenti témáról



A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr2452579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tsaby 2008.05.04. 16:43:31

Normálisan fejlődő emberi egyed az óvoda középső csoportja tájékán már elhagyja az efféle mentalitást. Aki nem az már élete végéig ilyen marad.
A "kedves" társaság minden bizonnyal a DARWIN-DÍJ várományosa, kár hogy valószínűleg ártatlan embereket is magukkal visznek a halálba.
Jogsi öt évre el??? Örökre!!! És aki aszisztál az ilyen "mutatványokhoz" azoktól szintén.
Mindenesetre marha nagy szerencséjük, hogy nem én döntök a sorsukról...

[@Részeg@] 2008.05.04. 17:38:21

Legalább ne városban/faluban csinálnák, mennének ki egy M-el kezdődő útra, ott legalább kisebb a balesetveszély. TUDOM, OTT SE SZABADNA, de nem valószínű, hogy a Kis Pisti kirohan a kocsi elé. Vagy menjenek inkább valamien sziklás hegyi útra, ahol nincs senki más, és anélkül, h. valakit magukkal rántanak DÖGÖLJENEK MEG!

Dönci 2008.05.04. 19:35:27

Sajnos az a baj evvel a Darwin díjjal, hogy valószínűleg a nyertes gyakorlatnál még pár ember halálát okozzák. M-es útra meg sosem fog kimenni, mert nincs "közönség". Egyébként ezt a kérdést én is nagyon szivesen feltennném a Szentendrei úti gyorsulóbajnokoknak, hogy ugyan miért nem megy ki Szentendre felé gyorsulgatni, miért nekem kell hajnali 2 kor ezekre az elmeháborodottakra ébrednem, de sztem a válasz édesanyám profán emlegetése lenne.

A videós társaság pedig tajgetosz pozitív...többet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki...

miluman · http://autofilia.blog.hu/ 2008.05.04. 19:36:32

a Darwin díjat az kapja aki bele is halt :D

Rocko- 2008.05.04. 19:51:13

instant ólomosztás. mindegyiknek.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2008.05.04. 20:38:59

Végig sem néztem. Minek. Ez nem ember, nem való normálisok közé. Út szélén golyót nekik. Nem érdemelnek mást, tényleg. Ha elüt valakit, zokogni fog, és folyni a nyála rimánkodás közben. De előre nem tud gondolkodni, se felelősség, sem veszélyérzet.

Az ő élete kurvára nem érdekel, mert ezek szerint őt magát sem érdekli. De hogy másokét kockára tegye? Ez itt a filmen, kérem, tömeggyilkossági kísérlet, nem más. Abból is a legrosszabb fajta, indíték nélkül, céltalanul, heccből. Aszerint értékelendő.

golf gti 2008.05.04. 20:46:23

buzi egyeneskirály... egy kanyarban meghalna, amúgy biztos impotens :)

bigdee 2008.05.04. 21:10:47

Érdekes videó.
Sztem ha ezt úgy csinálná, hogy nincsen forgalom, tehát egy elhagyatott úton, telepen...stb, akkor még feelingje is lenne. De íííígy...
Így csak egy a sok eszement közül, akik miatt sokan meghal(hat)nak.
Kicsit elszomorító az a tény, hogy ezeknek az embereknek ettől van faszagyerek-érzésük...

Ottopappa 2008.05.04. 21:54:36

Amúgy milyen kocsi lehetett??? (tipp: lancia, maserati...)
Szép volt a hangja, biztos nagy erővel rángatná az acélsodronnyal utána kötött hülyegyerekeket, akik vezették...

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.05.04. 21:58:11

Egy 4600 köbcentis Eldorado, kb 300 LE> ettől a gyorsulás. Ha ezt az autópályán teszi, vagy elhagyott úton, akkor azt mondom egye fene, gyorsuljon. Legjobb lenne egy reptéren...

Lally 2008.05.04. 22:55:49

Ezzel a kormányfogással faszán lehet kanyarodni, vagy veszélyes helyzetet kikerülni...faszkalapok.

Régi német reklámokban voltak azok a helyes kis videók, amelyekben meghaltak a szinészek közlekedésbiztonsági-megelőzési célzattal?
24 órában nézetném velük. Némelyik még nekem is megrázó....
GRRRR....

Tsaby 2008.05.04. 23:06:34

Üdv miluman!

Én is úgy értettem, ezért írtam, hogy várományosai a díjnak. Mert ugye az ilyen nem nyugszik...
10 éve a menyasszonyom és 2 másik lány belehalt egy ezekhez a véglényekhez hasonló felelősségérzettel rendelkező egyén ámokfutásába. Azóta sűrűn alkalmazok "direkt pedagógiát külsőleg" ha a kezem közé akad egy-egy ilyen alak az utakon...

TheElf · https://www.kalandmester.com/ 2008.05.05. 02:22:55

Az a baj, hogy szerinte mi köze másnak hozzá, hogy ő kit öl meg, olyan ország kéne, ahol az ilyesmibe nem szólnak bele, mindenki azt csinál amit akar.

Szerintem meg: Ha így, akkor legyen egyenlő alapon, ha ő azt csinál és azzal amit akar potenciálisan megölve a másikat és ehhez kér büntetlenséget, akkor nekem is adja meg a jogot, ha vele szemben csinálok valamit.

Jahh, hogy én inkább vagyok fegyverbuzi mint autóbuzi? És szívesen próbálgatnám pár közúti vadállaton, hogy melyik Gepárd a leghatékonyabb az ilyen ámokfutók megállítására?

Pech, most tényleg olyan országban akarsz élni, ahol hobbiból meg szabad ölni a másikat?

Vagy olyan helyen ahol vannak normális társadalmi normák amik a fegyverbuzit is korlátozzák és az autós vadbarmot is?

prokee · http://blog.prokee.hu 2008.05.05. 09:29:36

Nem szeretnénk, ha az autobuzik.hu legközelebb egy ombudsmani állásfoglalásban jelenne meg, ezért moderáltam Cusco és feljelent-Ő kommentjeit.

Viszont, köszönjük az infót, itt az IWIW-es adatlap linkje, ezt ő maga tette közzé:

iwiw.net/pages/user/userdata.jsp?userID=9863772

Persze gondolom, ez is hamarosan törlésre kerül, lehet gyártani a srceenshot-okat :)

Cusco 2008.05.05. 12:51:17

Bocs ha hülyeségeket írtam, de felháborító hogy egy ilyen gizda majom jogsit kapott. Hihetetlen hogy bármikor "lenyomhat" a bontószökevényével.. Szerintem rá kéne gyujtani!

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2008.05.05. 17:36:36

Van nekem egy kollégám, aki megveszekedett motorbuzi. Van neki valami dög nagy Suzukija - ne kérdezzétek, lövésem sincs, hogy milyen, hülye vagyok a mocikhoz. Gyönyörű darab, speed motor, de kb. itt kifújt a tudásom. Szóval amikor rájön az adrenalinhajhászás, akkor felül rá, és megy nyílt napokra a Hungaro-, meg a Pannoniaringre. Hozzá olyan szerkója van mindenféle védőcuccokból, hogy egy Birodalmi Rohamosztagos csak Lolka-Bolka hozzá képest. Szóval bezzeg ő!

Ami ezeket a figurákat illeti... Hát... Időnként szeretnék egy szép, csendes bolygót venni.

porsche 2008.05.05. 17:52:02

Ez tényleg a tipikusan csak egyenesen tudunk gyorsanmenni é scsakis egy kézzel fogjuka kormányt mert az a király /persze öv nélkül gondolom/:(:(:(:(

Design 2008.05.05. 22:46:39

Első reakció: Árokba lőni szó és magyarázat nélkül. Közben olvastam hogy ez már másnak is eszébe jutott.
Második javaslat: Gyújtsuk rá a kocsiját. Sajna ezt is olvastam..
Harmadik: Az autó után kötni és menni pár kört 170-el.

Ps.:Tényleg tipikus egyeneskirály...

Matyi · http://varos.blogter.hu 2008.05.06. 13:10:07

Ma 14 órakor erről az esetről lesz riport a Klubrádióban (95.3 - Budapesten)

Perillustris 2008.05.06. 14:26:55

"Aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével más vagy mások életét vagy testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A büntetés öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény súlyos testi sértést, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény maradandó fogyatékosságot, súlyos egészségromlást vagy tömegszerencsétlenséget, öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény halált, öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény kettőnél több ember halálát okozza, vagy halálos tömegszerencsétlenséget okoz."


A bűncselekmény elkövetője kizárólag az a személy lehet, aki mint járművezető a közúti közlekedési szabályok hatálya alatt áll, így a KRESZ és az egyéb közlekedési szabályok rendelkezéseibe ütköző magatartást tanúsító utas vagy gyalogos nem vonható a közúti veszélyeztetés miatt (de más bűncselekmény miatt igen!) felelősségre. A tettes szempontjából irreleváns, hogy a cselekmény elkövetésekor volt-e járművezetői engedélye vagy sem. A bűncselekmény kizárólag szándékosan követhető el, a közúti veszélyeztetésnek ugyanis nincsen gondatlan alakzat.

(origo.hu)

mocskos állat 2008.05.10. 10:27:50

1. Delikvens beültet.
2. Talicska erős acélsodronyból készült hálóba beburkol (ezáltal semmi ajtókinyitás, ablakon kimászás).
3. Egy hátsó ablak beüt, 5 liter benzin beönt.
4. Égő gyufa bedob.
5. Gyönyörködik. Fókusz-Kókusz-Gombos Edina kihív, kamera működik.
6. Az elkészült grillezős videó Youtube-ra és IndaVideo-ra kitesz.

nfs 2008.05.16. 21:41:22

kik ezek a parasztok? traktorból autóba... az tényleg nagy váltás.

karel_atya 2008.05.23. 13:50:50

iwiw-en... Munkahely: pfff, megint semmi... :))) Nemcsoda, szartolashoz is kell mar manapsag intelligencia... idiota tudatlan kis fa*****po...
süti beállítások módosítása