Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Pimp my Ride - Russian Edition

2008.12.16. 08:30 | scheerti | 9 komment

Címkék: retro orosz autó pimp szovjet volga sztálin baromállat

Az Autófília szerkesztősége szerencsére egységesen gyűlöli az aktuálpolitikát, még a híres szerkesztőségi levlistán se fordul elő soha politikai vita, és ez így van jól. A szovjet vasakat viszont szeretjük, főleg az olyanokat, amelyek közelébe nagyon kevés ember került. A Volga  ilyen.

A hülye pimpeléseket is szeretjük, itthon is akad bőven, de ez most épp Oroszországból érkezett. Mindenütt akad olyan, aki egy letűnt kornak igyekszik emléket állítani,még akkor is ha  ehhez  hozzátartozik a kevésbé kedvelt egykori vezér is.  Nem tudom miért, de az oroszoktól kevésbé tűnik furcsának, hogy diktátorokat örökítsenek meg az autóikon, mint más nemzetektől.

Pedig egy ideje midnenki tudja, hogy Sztálin a saját híveinek is előszeretettel osztogatta a Gulag-meghívókat minden ok nélkül. Ugyanezt német vonalon elképzelhetetlennek tartom. Legalábbis egy birodalmi díszekkel és Hitler képpel teleaggatott Mercedes útja viszonylag rövid lenne a mai Németországban, de Miami utcáin sem cirkálna sokáig egy Castro-val díszített autó lövésnyomok nélkül. Ez a Volga mégis közelekedik, kiállítják, az utcán emberek veszik körül és csodálják meg, fényképezkednek vele, és eszükbe se jut megrongálni vagy egyáltalán kérdőre vonni a tulajdonost, hogy ezt mégis hogyan?

 

Forrás: Englishrussia

Íme egy bizonyíték, hogy ezúttal nem egy Photoshop-mágus egyik alkotásáról van szó:

 

Kérünk mindenkit, hogy a politikai véleményét igyekezzen magának megtartani, mert ez a poszt nem a politikáról szól, csupán egy hülye pimpelésről. Köszönöm.




Szerintünk : : (3/5)
Szerintetek : (4,8/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr3805625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kifordított kacagány 2008.12.16. 09:08:40

nekem tetszik, igényes darab. viszont a felnik szerintem nem nagyon harmonizálnak a kasznival, még ha külön tetszetősek is. a finom részletek mellett otrombának, elnagyoltnak tűnik. szerintem jobb lett volna kisebb csillag, aminek a szárai éppenhogy csak belelógnak a küllőkbe.

dzsedi 2008.12.16. 09:37:02

a vörös csillag mögött ott a brembo vagy kamubrembo? na ez itt a kérdés?

martong 2008.12.16. 10:00:59

szép airbrush, de a felni tényleg fura, ha már korhű akkor telivasfelni krómkfriszbivel
nekem a fék igazinak tűnik, nem hiszem, hogy ha ennyit rákült az autójára majd pont a fékeken spórol

vancello · http://vancello.hu 2008.12.16. 10:00:59

Nem fénykezkednek, hanem fényképezkednek! :-))) Ötágú csillag-felni nagyon komoly. :-)))

Sákif za morro? 2008.12.16. 10:05:35

Nekem nem tetszik. Egyszerűen nem szép. Igényes munka, de a "graffitik" nélkül szerintem kellemesebb látvány lenne. A felni az gyász.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.12.16. 10:16:13

vancello, elbasztam, ilyen tipókat szoktam csinálni, javítom azonnal.. Köszi, hogy szóltál.

Flat-6 2008.12.16. 15:08:50

Ez nem Volga. Egy Cayenne-ből építették, a "Volga-look" kasztni alatt Porsche technika van. Ha jobban megnézitek a képeket, látszik milyen böszme nagy (ugyanakkora mint a mellette álló ML Merci), az eredeti Volga M21 azért kisebb volt ennél.

biturbo s - félázsiai bunkó állat · http://oldfordworks.blog.hu 2008.12.19. 07:57:32

A fleni rusnya, a többi nagyon ott van! (Elvonatkoztatva az ábrázolt uriembertől (?) és az ő csodás ideológiájától.) Ha már szocreál, akkor a brembo feliratot el kellett volna tünteni, vagy cirilbetűkkel kiírni.
süti beállítások módosítása