Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Feláll arcomon a szőr

2009.04.21. 10:00 | Következő Vásárló Miklós | 74 komment

Címkék: vélemény autó idióta kalasnyikov autóverseny formula1 baromállat

Majdnem minden vasárnap olyan idegesség fog el. Egy darabig semmi problémám nincs, hiszen az alaptermészetem ilyen. Nyugalmából kizökkenthetetlen, édes falat gumimaci vagyok. De a hétvége utolsó óráinak kiélvezése közben, menetrend szerint eljön a pillanat, hogy elszakad a cérna és elkezd repedni a varrás mentén az anyag. Na nem a saját bundámra gondolok, hanem átvitt értelemben, tudják.

Nem sokat tévézek, főleg gyönyörű napsütéses szabadnapokon, de azért van olyan program, amit sosem hagyok ki. Kisbocs korom óta csodálva nézem az ilyen eseményeket, és bár minden vágyam, hogy én is megtapasztalhassam a saját bőrömön, illetve bundámon, azért tisztában vagyok a lehetőségeimmel. Egy magamfajta mackót sosem engednének 8-900 lóerős autót vezetni. De azért téli álmaimban mindig 20000 percenkénti fordulatig pörgetem a Parabolicában a vasat. 

Manapság viszont ahelyett, hogy pislogás nélkül, a képernyőre tapadva követném az előzéseket, a kerékcseréket, sajnos egész mással kell foglalkoznom. Én olyan vagyok, hogy két órán keresztül is elhallgatnám a belső kamerás felvételeken hallható motorhangot, a fel- és leváltásokkal, de nyilván sokan vannak, akiknek szüksége van az események kommentálására. Már, ha lehet azt a verbális megnyilvánulást kommentálásnak nevezni, amit hallhatok futamok közben.

Nagyon zavar, sőt, a sanghaji verseny alkalmával jött el az alkalom, hogy kifejezetten felidegesítettem magam a hallottakon. Sajnos nagyon rossz a memóriám, pláne, hogy néha egy-egy molylepke is rám száll mostanában, ezért nem tudom minden bosszantó részletét felidézni a hanganyagnak, amit a két delikvens összehozott.  De néhányat leírok emlékezetből, a teljesség igénye nélkül:

1. Vajon az idősebb, tapasztaltabb kommentátor fejében ott van a BMW orrkúpjának 3D-s tervrajza, és véges elem módszerrel fejben gyorsan kiszámolta, hogy egy ütközés után - amit pusztán szemmel, pontosan megállapított, hogy 220Km/h-val történt - nem lehet másik orrkúpot feltenni?

2. Úriembernek tartja-e magát az idősebb, tapasztaltabb kommentátor, hogy 15 másodperccel a második helyezett előtt lévő, a versenyt vezető fiatalemberre akar fogadni, aki olyan tehetségtelen esőben, hogy körönként egy másodpercet ad a mögötte jövő legjobbnak?

3. A fiatalabb, kevésbé tapasztalt kommentátor miért nem szól oda a nagyarcú társának, amikor az ő műszaki érzékét firtatja, mint olyat? Miért tűri el, hogy alázza egy, a technikához semmit nem értő ember? Tud-e tükörbe nézni, miután minden verseny alkalmával a sárga földbe döngöli egy ember, aki egy dadogva leálló motor hangja alapján csak úgy látatlanban kinyilatkozza egy fél országnak, hogy ennek a Ferrarinak a motorjából kikandikált a hajtókar, csak azért, mert egy ilyen motorprobléma egyszer előfordult ővele, sikeresnek éppen nem mondható tereprally szereplésében, saját versenyautóján, és ezért azt hiszi, hogy minden motorhiba hajtókartöréssel végződik?

Na, megint jól felidegesítettem magam, hogy miközben más, szerencsésebb (autósport)történelmű országokban, múltuk miatt mindenki által elismert hírességek, volt sikeres versenyzők kommentálják a történéseket, addig a mi forma-1-es műsorunk ugyan a mienk, de nem csak kicsi és savanyú, hanem szakbarbár, hozzá nem értő, idegesítő és felháborító.

Na megyek, veszek be egy demalgont, és kifésülöm arcomon a szőrt. Addig szavazzanak!




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr371075848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsedi 2009.04.21. 10:51:46

szerintem meg nagyon vicces

Wizardus86 2009.04.21. 11:18:04

a malajziai futamot teljes hosszában csak BBC közvetítésben láttam (titkos helyről megszerezve ;)) szóval azok után belenéztem az RTLklubos futamba...

pont ez a fogadós történet volt, hát én 10 percig bírtam.

leszarom hogy BBC hat-nyolc kommentátorral és két hokicsapatnyi méretű stábbal van kinn egy versenyen, mert nem ez a lényeg.
Hanem hogy folyamatosan dumálnak ARRÓL AMIT LÁTNAK, AMI TÖRTÉNIK. És véletlenül még értenek is hozzá. Pedig a két kommentátor, akinek nincs a stábból versenyzői múltja, csak újságírói épp csak annyi ideje csinálják, mint "Gyulám" (nem, Murray Walker nem tartozik ebbe bele, ő asszem már az első verseny rajtjánál is ott volt :D)

Hát attól alszom be hogy a két farok nem a versenyt kommentálja, hanem egymást szekálja rezignált és unott hangon.

GZoli 2009.04.21. 11:46:49

Ez egyébként már tényleg elviselhetetlen, amit az a Balfasz Palik csinál.

redriot77 2009.04.21. 11:49:21

Úgy két éve láttam egy hosszabb Palik-interjút valamelyik kisebb csatornán. Elég sokat és őszintén beszélt a fiatal éveiről.

Ez az ember kb. 18-20 éves koráig egy csődtömeg volt: elhízott, gyenge képességű, barátok nélküli lúzer. Középiskola után elkezdett edzeni, meg úgy általában összekapni magát.

Az interjúból kiderült, hogy a mai napig retteg attól, hogy megint olyan lesz mint 18 évesen. Lúzer. Nulla. Egy netes fórumon arról írt valaki, hogy egyszer egy konditeremben gyúrt Palikkal, aki kb. 10 percenként nézegette magát a tükörben.

Nagyon nagy egójú ember, tele elfojtott komplexusokkal -> minden percben szüksége van rá, hogy bebizonyítsa magának: ő az alfa-hím.

Nekem is kezd elegem lenni belőle, hogy közvetítés helyett Palik a saját érzékeny lelkivilágát ápolgatja. Wéber G. - aki még valamit ért is a pályaversenyzéshez - meg be van ültetve a stúdióba, és csak a verseny előtt és után kap szót.

Vasárnap háromszor mutéztam a tévét a verseny alatt...

MP 2009.04.21. 11:50:05

Dávid Sándorra nem nagyon emlékszem de a víz kivert amikor Knézy mindig azt üvöltötte "hű de ügyesen megfogta az autót". Olyan helyzetekben amit egy jobb utcai sofőrnek is meg kellene fognia. De mostanában az idegesít nem csak Laciéknál hogy nézem a közvetítést és amit én egyből felfogok a közvetítés képei alapján azt ők esetleg a lassításnál veszik észre. Ilyenkor mindig elgondolkodom. Ők mit néznek?

Mitya Ivanov 2009.04.21. 11:52:19

a kinai nagydíjról irtál, nem a sepangiról
legalábbis a kikandikáló hajtókaros esetből erre következtetek

mercurius 2009.04.21. 11:59:54

Abszolúte egyetértek!

A magyar F1 közvetítésekben az arcoskodó bunkó, és a legtöbbször minden konkrét alapot nélkülöző személyeskedő poénokat lehet csak hallgatni. Olyan kiváló elmék, mint a mi közvetítőink pillanatok alatt megmondják, mi a frankó.

A családból többen szívesen nézzük a közvetítéteket. Mivel számomra a német nem jelent gondot, én ha tehetem, az RTL (nem a klub) közvetítéseit nézem. Ám, ha a családból más is velem nézi, ezt nem tehetem meg.

Az RTL közvetítésekben olyan kis jellegtelen pontocskák szakértenek, mint Niki Lauda, és ha valami komoly esemény történik, rögtön elkezdik azt felgönygyölíteni: Mitől, vajon mennyivel, hogyan, és a komoly F1 versenytapasztalattal rendelkező szakértő igyekszik megsaccolni, mi lehetett a gond. Így sem mindíg sikerül. Mert nehéz. Pedig Ők OTT VANNAK A VERSENY SZÍNHELYÉN, nem egy ólban ugatnak hülyeséget.

Nem beszélve arról, hogy megszólaltatnak számos versenyzőt, csapatot, vezetőket, okos kérdéseket tesznek fel, és ahelyett, hogy a saját ebédjéről mesélne, szakmai információkkal látnak el. pl motorok felépítése, lóerők aránya, új karosszéria változásai, KERS működése, ábrákkal, esélylatolgatás tenkolt üzemanyag mennyiség alapján SZÁMOLVA, nem bemondva. Számos visszajátszás van, néha kép a képben (no igen, sörreklám is becsúszik néha), ám akármi történik, soha, egyetlen egy percig nem térnek el a tárgytól, vagyis a versenytől. Mert ők profik.

Ami nekünk jutott, az meg csak az alja. Attól, hogy valaki versenypályát üzemeltet, még nem lesz automatikusan versenyző. Lehet, hogy pontosan tudja majd, mennyit szartak a toi-toi wc-kbe a kedves látogatók, de hogy egy versenyautó mennyivel vett e egy kanyart, azt kamreán keresztűl még ő sem fogja megmondani.

Váltsuk le őket.

mercurius 2009.04.21. 12:03:01

Az meg egyenesen bicskanyitogató, amikor a kötsög Palik egy szuperlicenszes versenzőt fikáz a meleg óljából, hogy már megint odament, megcsúszott, lassabb, stb.

Egyszer látnám, hogy mondjuk dobogóslesz valahol, nem csak a nehézségeiről prédikál.

szobatars 2009.04.21. 12:05:20

@MP:

Mégha a lassításnál észrevennék...a hétvégi kínai versenyen volt olyan, amit kb. 5 körrel később észleltek...még a barátnőm is jobban képben volt mint ők, pedig ő inkább a MotoGP-ért rajong.

Gyulám meg egy gerinctelen senki...más "kategória" nem tűrné el egyszer sem azt, amit ő már lassan két éve minden egyes verseny alkalmával. Ez persze nem menti Palikot, mert úriember nem rúg bele a döglött oroszlánba.

Azt gondolom itt arról lehet szó, amiről redriot77 írt...egy csekély képességű, de nagy arcú ember még csekélyebb képességűeket gyűjtött maga köré, mert "vakok között félszemű a király"; "a gyertya fényét a körülötte lévő sötétség mértéke határozza meg"...stb. stb... De van más ilyen a médiában..és máshol is. Kontraszelekciónak hívják...

legendary 2009.04.21. 12:06:05

ku*va idegesítő amit az idei évben csinálnak ezek a majmok.. én szégyellem magam a helyükben....

a bmw-t miért olyan nehéz megkülönbözteti egy williams-től???

meg előjött, hogy a 220V agyonvágja.. :O szerintem a 20000V sem halálos kis áramerősség esetén... persze a kers-ben nyilván van áramerősség is. :)

a súlyt nem tudom mióta mérik kg-ban...

az idióta sh*ll reklám meg rohadt jól jött le a dadogó raikkönen motornál, utána meg massa lefulladásánál :D

ditty24 2009.04.21. 12:07:48

Elég volt már a Palik "Úr" kommentálásából! Ez egy hülye, semmihez sem értő fasz, menjen vissza a Héder Barnával Ötödölőzni, ahhoz talán többet ért! Autóhoz pedig, csak a babakocsihoz közeledjen, de ahhoz is óvatosan!

Darti · http://www.darti.hu 2009.04.21. 12:10:51

Kubica vajon miért olyan lassú?

:)))))

Wizardus86 2009.04.21. 12:15:13

de a legnagyobb baj az, hogy kit tennétek a helyére?

mondjatok valakit, akit szívesen hallgatnátok verseny közben

Samott 2009.04.21. 12:23:13

@Wizardus86: en a Weber Gabor + Gyulam parost teljesen elfogadhatonak tartom, ott legalabb a WB kepben van hogy mi tortenik a palyan... :) Varom is mar, hogy mikor indul a tereprally szezon, mert akkor talan megszabadulunk ettol az idiotatol.

RenegadE 2009.04.21. 12:35:34

Én javaslom a Pákót meg Győzikét kommentátornak!

redriot77 2009.04.21. 12:39:46

@Samott: WG + Czollner elfogadható lenne. + a verseny előtt és után Lapaj bácsi elemzése.

David Webb 2009.04.21. 12:42:47

Sajnos én érdemben nem tudok hozzászólni, mert én minden futamot az idén a BBC, tavaly az ITV közvetítésében néztem... :) Ezért sikeresnek érzem magam :)
Idén D.C, Eddie Irwine, segít nekik. Hát sok hülyeséget nem dumálnak, és értenek hozzá.... Akinek az angol nem gáz, a bbc.com on sztem a futamot is megnézheti, a szabadedzést, és az időmérőt azt tutira közvetíti...

Orcsány_Virenc 2009.04.21. 12:44:58

"Na megyek, veszek be egy demalgont"
A demalgon láz-és fájdalom csillapító, nem hiszem, hogy ilyen esetekben hatásos lenne.

ave 2009.04.21. 12:53:12

Sajnos nincs mas hang, amivel tudnam nezni, amiota Eurosporton nincs F1.
A Czollnerrel nincs problemam egyebkent azt leszamitva, hogy helytelenitem, hogy nem vagja pofan elo adasban a Palikot.

Weber + Czollner az a legjobb, mi itthon kaphato.

turwall 2009.04.21. 12:53:55

Két dolog nem fér a fejembe:
1. Kizártnak tartom, hogy a Palik nem szembesült még a tv-nézők döntő többségének róla alkotott véleményével. Helyében én biztos elbujdosnék, de hogy műsor vezetésére képtelen lennék a továbbiakban, az biztos. Őt viszont szemmel láthatóan egyáltalán nem zavarja a dolog.
2. Hogy lehet, hogy egy kereskedelmi tv nem törődik azzal, hogy most már nézők tömegei kapcsolnak át külföldi adókra, mert nem bírják hallgatni ezt az idiótát.

jozsefs 2009.04.21. 12:56:21

Már régen időszerű lett volna a nagyképű, lufiszerű "palikot" elzavarni a halál fülére, ugye?

eRobi 2009.04.21. 12:57:48

Gyulával nincs komoly baj, csak elnyomja ez feltűnősködő ál-tereprali-versenyző. Sokkal szívesebben nézném a Wéber-Czollner, Wéber-Szabó, vagy Szabó-Czollner párosításban a közvetítést. Én is kétszer lehalkítottam, mert nem bírtam hallgatni Palik affektálását és hozzá nem értését. Pedig ha Czollner egyedül közvetíti az időmérőt, akkor sose halkítom le.

báró Csekonics 2009.04.21. 13:04:40

"A fiatalabb, kevésbé tapasztalt kommentátor miért nem szól oda a nagyarcú társának, amikor az ő műszaki érzékét firtatja, mint olyat? Miért tűri el, hogy alázza egy, a technikához semmit nem értő ember? "

Azért, mert másnap már nem lenne kommentátor.
Sőt még büfés sem...

Nap 2009.04.21. 13:07:07

En pl szivesen hallanam David Sandort ismet kozvetiteni.

Jay Phix 2009.04.21. 13:14:40

Palik vigye magával a stúdióból Gyulai Balázst is! Ne viccelődjünk már azzal, hogy műsorvezetőnek tekintünk olyasvalakit, aki szerint az egy tévéműsorba való, magyarul megfogalmazott értelmes kérdés, hogy "Massa?" És ilyenből nem egyet süt el, ez nála tendencia. Volt olyan adás, ahol HÁROM EGYMÁST KÖVETŐ "kérdése" Wéberék felé ilyen, egyetlen vezetéknévből álló kérdő hangsúlyú mondat volt. És buta, buta, bazmeg, mint a föld!!!

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2009.04.21. 13:22:27

attól tartok, Paliktól nem szabadulunk meg, amíg hang jön ki a torkán, vagy le nem csukják valamiért.
nem, semmi konkrétat nem tudok, de minden más esetet simán kibekkel, és olyan szinten leszarja a kritikákat, hogy nem hogy javulna, fejlődne, de kfejezetten romlik.
hadd ne kritizáljam már n+1. alkalommal is, szar, ahogy van

autóbuzik? nem lehetne a következő live bejelentkezéseteket a következő futamra időzíteni? kommentálhatnátok a versenyt! (csak a motorhang fog hiányozni, nincs valakinek ötlete, hogy lehetne hozzájutni?)

ratrider02 2009.04.21. 13:23:21

Czollner legalább ad egyfajta hangulatot az állandóan aggódó hangjával, a hozzá nem értő kommentálásával, ezt Wéber remekül tudná ellensúlyozni a szakmai felkészültségével. Amolyan kérdezz felelek folyhatna közvetítés gyanánt, és sokkal élvezhetőbb lenne a verseny. De Palikot egyszer már valaki szájba rúghatná. Amikor Czollner jogosan feltette a kérdést, hogy mi a bánatos bús f*szét áll úgy az az orrkúp, akkor jött ez a s*ggfej mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna (hiába volt akkora az ütközés Trullival), hogy mégis mit gondolsz kedves gyulám, hogy a bánatba kéne msáhogy állnia? Na akkor bizony k*rvára visszaszóltam volna Gyula helyében....

bútorvasalat · http://vasalatok.info 2009.04.21. 13:25:48

Én is néztem, tényleg nem volt korrekt a Palik részéről. Főleg élő adásban...

Benzoate Ostylezene Bicarbonate · http://fbi.gov 2009.04.21. 13:31:46

MUTE

....és hova tűnt Damon Hill...?
Egyébként meg német RTL, a motorhangot ott is hallani.

turwall 2009.04.21. 13:32:57

@ratrider02:
Igen-igen. Én pont eddig a jelenetig bírtam cérnával, itt elkezdtem üvölteni és átkapcsoltam a német rtl-re.

eRobi 2009.04.21. 13:33:01

Szerintem Dávid Sanyi bácsi is - érdemei elismerése mellett - elmehet a búsba. Köpönyegforgató, szinte mindig azt dicséri, akinek éppen jól megy a szekér.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2009.04.21. 13:33:54

Ti láttatok már olyan Forma 1-et figyelemmel kísérő embert, aki kedvelte volna Palik László komment(kont)árkodását? Mert én még nem! De nem fogja érdekelni az RTL-t, hogy a nézők mit gondolnak róla, míg ő a Hungaroring Sport Zrt. elnöke. Pénz beszél, kutyagumi táncol, ez van. 8-(

Említettem már többször: Én szívesen nézném az RTL közvetítését és hallgatnám hozzá például az Autófília netrádiós közvetítését!

michellewild 2009.04.21. 13:35:34

palik már lement a dávid sándor féle mélységekig.
Én a német RTL-t nézem, bár nem sokat értek belőle, de legalább nem ezt a f@sszopó buzi köcsögöt kell hallgatnom.
Mindenki jobban járna, ha megkapná a pénzét és takarodna a tv-ből.
Vagy az RTL Klubnál le lehetne venni csak az ő hangját a közvetítésről.
Az elnémítással is kísérleteztem már, de akkor a versenyhangok is elvesznek, marad a német RTL (csak a reklámok alatt kell visszakapcsolni)

Patreides · patreides.blog.hu 2009.04.21. 13:36:50

Palik most vasárnap nálam is kiverte a biztosítékot. Vazze, ha egy kicsit még ennél is nagyobb lesz az arca, 16:9-es tévét kell vennem, pedig csak a hangját adják általában. :)
Vannak ilyen emberek, akik azt élvezik, ha az emberek megutálják őket.
Ez valami "A"-verzió, "B"-verzió... izé...perverzió, nyilván.
Na most a Gyula mit csináljon? Legyen ő is bunkó, és szóljon vissza? Nem hiszem, hogy kellene. Szerintem pont így ad jó kontrasztot ahhoz, hogy Palik érdekes viselkedése még jobban kitűnjön.

rádió 2009.04.21. 13:42:27

Néztem és mérgelődtem a balfék Palik idétlen fenhéjázó szövegelésén.

Samott 2009.04.21. 13:44:23

@Nap: Na attol mentsen meg minket az eg, egy idoben az o Indycar kozvetiteseire aludtam el vasarnap estenkent. :)

fahey 2009.04.21. 13:45:47

volt most olyan is, hogy nem látták, hogy a buttonnak mennyit tankoltak, ezért mindig visszatértek erre a problémájukra 10-15 percenként, én meg ordítottam a tv-nek, hogy basszátok meg, ki volt írva, hogy 95 liter, csak ti ketten nem látjátok, én meg egyedül is láttam, vagyis ki kell még jönnie és nem fog nyerni.
amúgy a gyula időmérő közvetítéseit sokkal könnyebben emészti az ember, mint a palikot bárhol bármikor, szóval valaki kitéphetné a hangszálait.
valamint amikor feltették a kubica orrkúpját jól állt, csak amikor a gyula bekérdezett, addigra elmászott a helyéről-sajnálom, hogy nem védte meg magát ezzel a faszarcúval szemben

Tsabi 2009.04.21. 13:46:02

8 ev absztinencia utan neztem magyar F1es kozvetitest, mert masra nem volt lehetoseg. Emberek, tanuljatok nyelveket, nezzetek a nemetul/angolul, mert ezt a barom Palikot ugy latszik kirobbantani se lehet a kozvetitofulkebol. Csak jelzes szintjen, a nemet rtl kozvetitese se a csucsszinvonal, inkabb a vegen a Lauda fele elemzesek, de teny es valo, hogy nehez osszehasonlitani a szinvonalat a ripacskodas es egy kozvetites kozott, almat a kortevel ugye. En amugy nem is gondoltam volna, hogy egyaltalan odaengedik meg a Palikot egy mikrofonhoz. Tevedtem.

Seb 2009.04.21. 13:48:23

Palik és Marski Anikó Moyon le !

potyesz 2009.04.21. 13:49:09

bennem is ugyanez fogalmazodotta futam kozban meg, mint itt tobbekben.... vissza kellett volna szolnai ennek a kis pocsnek. annyira szanalmasan semmitmondo Palik kozvetitese, az evek ota kopottra ismetelgetett, poenosnak , de egyben "szakertoinek" szant szofordulataival. A petyhudt hangon "Gyulazasaval", kib@szottul idegesito, szetb@sz az ideg neha palik lacikatol, aki szentul meg van gyozodve arrol, hogy o a Forma1 kozvetitesek koronazatlan kiralya. szanlmas, bazmeg, tenyleg szanalmas az ember. De olyat rudnek a fejebe, eloben, a studioban, hogy orrkupot kene rajta cserelni rogton...

Nap 2009.04.21. 13:49:16

En pl szivesen hallanam David Sandort ismet kozvetiteni.

Hurkacsárda 2009.04.21. 13:50:41

Én személyesen ismerem Lacit. Rendkívül értelmes figura. El nem tudom képzelni, mi történt vele. Elviselhetetlenül KÖCSÖG a futamok alatt. Mostanra egyáltalán nem vicces és állandóan csak a saját hangját akarja hallani. Én sem látok rá reális esélyt, hogy elvegyék tőle a közvetítést, pedig ideje lenne.

Mitya Ivanov 2009.04.21. 13:53:08

lehet ugy csinálni, hogy külső erősítőt kötsz a tévére, az UPC dekóder hangját átállítod többsávosra,így a motorhang és a háttérzaj megmarad, a beszédhangot nem lehet hallani.

fahey 2009.04.21. 13:55:37

@Hurkacsárda: ha tényleg ismered, légyszi helyettem is rugdald fejbe párszor!

Nap 2009.04.21. 13:56:18

En pl szivesen hallanam David Sandort ismet kozvetiteni.

Samott 2009.04.21. 13:57:28

@Nap: Sanyi bacsi, tessek abbafejezni, mar az elso javaslatat is elvetettuk... :)

Nap 2009.04.21. 13:59:20

Bolond maga, hogy mindent ketszer mond,


ketszer mond?

fahey 2009.04.21. 13:59:52

@Nap: én az ő közvetítéseire nem emlékszem, de biztos jobb lenne, viszont a Weber tényleg jobb lenne (minden futam előtt azt várom, hogy a palik helyett ő legyen, mert ha jól emlékszem, volt már ilyen alkalom, talán mikor az a pöcs dakarozott, vagy mi fene)

Seb 2009.04.21. 14:02:34

2008 -ban az év autóversenyzője Palik lászló.Tiszteletem jeléül a Hungaroringen,induljon el egy pedálos moszkvicsal Lendvai Ildikó társaságában az internacionálé zenéjére.

Nap 2009.04.21. 14:04:14

@Samott: Elsore jo otletnek tunt. (Most is az), de masodjara mar csak a daemonok visszhangoztak. (Ha lesz harmadik, az sem en voltam.)

Vasarnap delutan az egyetlen idopont, amikor legalisan lehet delutan aludni. Akkor mar inkabb David mackos hangjara aludjak, mint Palik fejhangjara ebredjek...

Spéter46 2009.04.21. 14:05:05

Az a fontos, hogy Palikot vegyék le!!!!!!

mimegmás 2009.04.21. 14:11:02

Már az is baj, hogy egy kicsit ugratják egymást? Végre jó a verseny. Érdemes nézni azt, hogy az autók és a pilóták együttes erejére és tudására szükség van.
Nem elég az, hogy Ferrariban ül.

fahey 2009.04.21. 14:16:28

@mimegmás: ez nem ugratás volt, hanem konkrétan lealázta

Nem vagyok fideszes 2009.04.21. 14:22:04

Palikot azóta nem tudom komolyan venni, amióta pár éve egy futam közben nekiállt fejtegetni, hogy "egy Kispolszki körülbelül egy tonna", a másik Nobel-díj várományos bölcs majom, "Gyulám" meg nagyban helyeselt. Autós szakújságíró, b+...

Gy.k.: a Kispolszki üres tömege 595 Kg.

BeeTm · http://beeproject.atw.hu 2009.04.21. 14:29:45

Ez már feltűnt a barátnőmnek is,hogy milyen köcsög a palik,pedig ő nem szokott F1-versenyt nézni.

Igazából palik se szokott versenyt nézni,ahogy halljuk.... ;)

georg 48 2009.04.21. 14:43:55

Az lehet a szitu, hogy a Héderer Barnikával lenyúlták azF1 közvetítéseket és azt csinálnak amit akarnak. Ők a főnökök. Vadászkutya legyek, ha nem így van. Senki nem mer nekik szólni, mert zoknit kapnak. Mindenható faszjankók. Az RTL klab akkor fog észhezkapni, ha egy ilyen senkiházi miatt csökken a nézettség.

peeet 2009.04.21. 14:53:06

Az még senkinek sem tűnt fel, hogy Palik minden egyes közvetítés alatt reklámozza a Shell-t?

A Ferrarinak speciálisan fejlesztett üzemanyagok, kenőanyagok. Mozgó laboratórium és egyebek ;)

Kell a pénz a saját versenyzésre... Elég ciki.

merre? 2009.04.21. 14:56:40

ti is?
én is
vagyis én se bírtam és állandóan le kellett vennem a hangot, újra és újra megpróbáltam, de lehetetlen ezt a bicskanyitogatóan okoskodó köcsögöt elviselni.
jól összejött a brigád: 1 überbeképzelt arrogáns seggfej és 1 végtelenül szolgalelkű, idehamuzzonfőnök, aki még akkor is benyal a másiknak újra és újra amikor ronggyá alázzák, született mazochista, biztos h élvezi, különben nem tűrné h 1 ország előtt nyalja a szart kollégája cipőjének talpáról, mindezt úgy, hogy közben jóízűen vigyorog

majdazteneldontom (törölt) 2009.04.21. 15:10:30

Palik "Kegyetlen" Laci világ életében egy idióta volt, emlékszem, hogy még anno abban az amőbás szarban is mindenki azért imádkozott, hogy hozzá kerüljön és ne a Héder Barnához. Aztán elvette Marsit...

Egy kis nosztalgia: :)

"Palik best of 1998:

- Jobb kéz felé önöknek, ha szemben ülnek a TV-vel! (Spa)

-Jóév Karcsi jól megtervezte nekik a gumit. (Magny-cours)

-Nehéz úgy tankolni ha elcsúszik a műszálas karosszéria (Magny-Cours)

-Hogy ment el Villeneuve?? (Kanada)
-Irvine jön, még a szemébe is került valami, látni, ahogy az alkatrészeket dobálja kifelé (Monaco)
-Egy cumisüveggel érkezik meg Irvine
-San Marino egy.. izé.. egy hegy, szóval nem egy nagy valami

És persze az Argentin nagydíj "kegyetlenkedése"

-Schumacher kegyetlenül támadja Hakkinent
-A két Ferrarit kegyetlenül felkészítették
-Schumacher autója verődik a földhöz kegyetlenül
-Frentzen kegyetlen fékezett
-Kegyelenül gépészkedik
-18 kegyetlen kör van hátra.
-Itt jön Hekkinen. Jajj de kegyetlen!
-Kegyetlen aggresszivitással érkezik meg."

Seb 2009.04.21. 15:11:19

Olvastuk a kommenteket,láttuk a szavazás eredményét.Ezért Palik László a mai naptól nem vezethet F1-et.Érdemeit elismerjük,ezért a jövőben ő vezeti a Mónika showt.

Seb 2009.04.21. 15:11:23

Olvastuk a kommenteket,láttuk a szavazás eredményét.Ezért Palik László a mai naptól nem vezethet F1-et.Érdemeit elismerjük,ezért a jövőben ő vezeti a Mónika showt.

eRobi 2009.04.21. 15:14:32

Na, odavaló a fiú!

Seb 2009.04.21. 15:15:44

Remélem ott kiverik az összes fogát.

demizson bobby 2009.04.21. 15:30:10

Aszongya a hétvégén: "a harmincegyedik körben...."
Na és vajon mi volt a körállás? 31/56 vagy 58?.
Hogy jött ki a 31?

demizson bobby 2009.04.21. 15:31:14

Aszongya a hétvégén: "a harmincegyedik körben...."
Na és vajon mi volt a körállás? 31/56 vagy 58?.
Hogy jött ki a 31?

Humanic (törölt) · http://macso.blog.hu 2009.04.21. 15:33:56

@majdazteneldontom: Palik vasárnap valami 270 fokos "dőlésszögű" kanyarról beszélt.

palik=idióta
gyula=vesztes
a kettő együtt=rtl sikerműsor

INSIDER 2009.04.21. 15:36:08

@dzsedi: Szerintem akkor hülye vagy...

demizson bobby 2009.04.21. 15:40:49

Aszongya a hétvégén: "a harmincegyedik körben...."
Na és vajon mi volt a körállás? 31/56 vagy 58?.
Hogy jött ki a 31?

flea 2009.04.21. 16:10:44

Engem a hülye poénjai nem zavarnak annyira, az már inkább, ahogy a "Gyulámat" alázza (bár megjegyzem, hogy van ott kb 800 feldobott labda, amiket szerencsétlen Czollner nem bír lecsapkodni - nekem az az érzésem, hogy Palik kölcsönös kötözködőshowt próbál csinálni, csak szegénykémmel nem megy).

Ami viszont halálra idegesít:
- Tényleg nem bírják megkülönböztetni egymástól nemcsak 1 csapat két pilótáját, hanem a kocsikat sem. (Williams vs. BMW, Red Bull vs. Toro Rosso. Jó, hogy a Brawnt meg a Force Indiát nem keverik, még ez is eljöhet.)
- Nem egyszer előfordul, hogy nemhogy azt nem olvassák le a képernyőről, hogy mennyit tankoltak valakinek, de azt sem, hogy KIT LÁTUNK ÉPP. Kiírják, hogy "S Buemi, STR Ferrari", erre 5-10 mp csend, majd Palik: "Webber autójában ülünk..." - szánalmas. Bezzeg Martin Brundle tavaly az itv-n... Csak hát ott meg a köcsög reklámok jöttek a futam közben :)

Brigi \"B. A.\" főnöke 2009.04.21. 23:09:03

Én egy Havas Henrik - Palik László - Friderikusz Sándor közvetítésre lennék kíváncsi. :D

Johnny_D 2009.04.22. 08:36:27

@Wizardus86: Egyetertek!
En a kinai versenyt neztem meg az ejjel, BBC kiadasban.
Eg es fold!

Dzsony 2009.04.23. 02:55:19

Ez a Palik egy balfasz!
Nem is értem, hogy ezt hogy lehet? Elhajtanám a francba a "Gyuszi" barátjával együtt! Nem elég, hogy idegeskedek a Ferrari csapat miatt, még ez a két hülye is felb..sz idegileg!
Ebben a stílusban nem lehetne közvetíteni!
Persze mit vár az ember egy olyan tv csatornátol, ahol Győzikék meg Feketepákók a sztárok?
Mennyivel másabb volt az egész közvetítés hangulata, amikor még Dávid Sándor volt a kommentátor!
Palik menjen ki Dakarba, aztán tévedjen el a sivatagba! Arcoskodjon a beduinoknak!

merre? 2009.04.26. 14:00:14

megint futam, megint ez a gusztustalan beképzelt patkány és a mazochista "garatig-tojjad-főnök" haverja

Seb 2009.04.26. 16:52:16

Te büdös köcsög Palik,ne te magyarázd meg Barrichelonak hogy kell vezetni,te amtör tahó.Inkább tanulnál meg köszönni.És ne Vettel autójában ülünk,mert én a fotelben ültem,te buta paraszt.
süti beállítások módosítása