Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Legalább működik

2009.08.16. 09:00 | csiky944 | 2 komment

Címkék: lol suzuki antenna baromállat

A két fotó még Rönóbérenc koromban készült. Beszámított olcsó, kis autó nagytakarítása. Nincs is ebben semmi érdekes, ha csak nem nézzük meg jobban a képeket.


A képek kattra nagyobbodnak

Egyszerűen zseniális és kiábrándító. :) Jól mutat a rozsdás drót végülis az autó tetején. A szigetelő szalag meg tuti valami RDS tuning. :)
Az autó típusa pedig... nem nehéz kitalálni. :)

Ide tartozik még, hogy múltkor beszélgettem keresztapámmal, meséli, hogy múltkor járt náluk egy Swift műszakin, ami alig akart menni. Kiderült, hogy úgy használta a júzer az autót évekig, hogy nem volt gyertyapipa a gyertyákon. Konkrétan megblankolta a gyújtókábelekat és rátekerte a gyertya végére a drótot jól megsodorva. :D
Kész, másnak tuti nem működne. :)


Ha tetszett a video, ne felejts el szavazni!




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr481308895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2009.08.16. 10:19:38

"Kiderült, hogy úgy használta a júzer az autót évekig, hogy nem volt gyertyapipa a gyertyákon. Konkrétan megblankolta a gyújtókábelekat és rátekerte a gyertya végére a drótot jól megsodorva."

Könyörgöm, miért? Mi a fene vezet ilyesmiben egy embert? Ez egy filléres alkatrész! Bár... Én már semmin sem csodálkozom ezek után:
vizlepcso.blogspot.com/2009/08/balfekfalvai-mesteremberek-munkai.html
Főleg a műanyag székes...

zalkapone 2009.08.16. 21:08:15

@Sam. Joe:

Anyám úristenit! Azért az a repülőszárny is durva!
süti beállítások módosítása