Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Köszönjük nekik!

2010.03.11. 10:18 | prokee | 5 komment

Címkék: reklám válság autofilia debrecensjo

Minden komoly vállakozás életében van egy pillanat, amikor úgy tűnik, az egész saját dugájába dől.

Nálunk is elérkezett ez a pillanat. Eredetileg a Mercedes megvásárlásával egyidőben eladtuk volna a Swiftet, így egy autó 500km-es üzemanyagfogyasztásából megoldottuk volna az utat. A terv legalábbis ez volt.

A ferihegyi felszállóknak integettünk éppen, amikor csörgött a telefon, és a vevő lemondta a bizniszt. Gáz, gáz, gáz. Fék, és tanakodás. Két autóval nem tudunk hazajönni, az a legszerényebb becsléseink szerint is a tervezett üzemanyagköltségek 50%-os emelkedését jelenti.

Gyors körtelefon, és felragyogott az a bizonyos fény az alagút végén.

Spiegelhalter Zoli bácsi, a füzesabonyi Gergő presszóból kisegített bennünket, ráadásul beajánlotta Fütyi barátját, aki Hejőbábán fizetős szántóföldet üzemeltet a helyi strandon. Mindkettejüket érintjük, és felveszünk egy-egy marmonkannányi kunsági benzint, ezzel talán kihúzzuk hazáig.

A kajával még rendben vagyunk, TNT tegnap este túlhagymázta magát, még kitart kicsit, ahogyan az én töltöttkáposztám is. Tündéremmel táraztunk egy kis tejfölös-hagymás patikukit, meg halas-tojásos szendvicset, egyelőre jól állunk. Miklós nyugodt, még nem éhes.

A meleg, az még hiányzik, meglehetősen sokat szellőztetünk, pedig nem dohányzunk az autóban.

A sztori eddig:

1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész, 8. rész, 9. rész, 10. rész, 11. rész, 12. rész




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr731830074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pickapu 2010.03.11. 10:29:39

Hol van a Gergő-presszó? :D ? :D

pickapu 2010.03.11. 10:38:06

Basszus! Lehet hogy már megint el kell hagynom a támaszpontot, az Asszony telefonált, hogy Kerecsendnél elfolyt a buszból a hűtővíz, ha nem jön helyette másik, mehetek utána bevinni őt a munkahelyére. Eszemmegáll! Vidéken is szuper a géppark!

szatyi 2010.03.11. 11:22:48

Tudok Debrecenben nagyon jó orvost. Engem már többé-kevésbé rendbetett, jelenleg csak három autóm van. Küldjem a számát? Az elején kicsit ráz, meg folyik a nyálad, de használ. Én például már tudom, hogy azt a kettőt, amire költöttem, viszont nem használhatóak, na azokat eladni sem lehet.

pickapu 2010.03.11. 11:45:15

@szatyi: Csak tüneti kezelést vállalnak, amiben benne van az erős visszaesés lehetősége is. A probléma gyökere még megoldásra vár :)
süti beállítások módosítása