Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Nemsokára Mikulás

2010.12.02. 20:00 | zalkapone | Szólj hozzá!

Címkék: mikulás gyerekotthon

Bizonyára tudják a kedves olvasók, hogy régóta komoly barátság fűz minket a Velencei Diákotthon lakóihoz. Szerény lehetőségeinkhez képest igyekszünk minél gyakrabban némi mosolyt csalni a kis, gyermeki arcokra. Most sem lesz ez másként. Szerkesztőségünk újfent egy emberként gondolta úgy, hogy Mikulás napján örvendeztessük meg a gyerkőcöket, és szerény csomagjaink átadásával próbáljuk meg egy napjukat ismét szebbé tenni.
És hogy ezt miért írom le, és tárom a kedves olvasók elé?
Nos, többször bebizonyosodott már, hogy rajtunk kívül is sokakban megvan a segítő szándék, és a jóakarás. Amennyiben valaki úgy gondolja, hogy csatlakozna hozzánk, némi csokoládéval, gyümölccsel, esetleg társasjátékkal, az kérjük jelezze, majd tartson velünk december 5-én, vasárnap délután!

Nem bánják meg!

A képről csak a Mikulás hiányzik, és Mi




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr962466511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása