Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Indul a szezon - programajánló népautósoknak!

2011.05.10. 21:42 | prokee | 2 komment

Címkék: programajánló

Néha már napokig süt a nap, előkerülnek a legféltettebb hobbiautók és veteránok is. Rendes autóbuzi ilyenkor minden hétvégéjét találkozókon tölti. Ha még nem volna elég programotok májusra, figyelmetekbe ajánljuk az 5. Volks and Roll Fesztivált.

2007-ben egy baráti társaság szervezőcsapattá verbuválódott, hogy minden népautós egy évben egyszer kipróbálhassa magát ügyességi, logikai, és gyorsulási versenyeken, jó baráti társaságban, családias hangulatban, szép autók között. A csapat tagjai szeretnék, hogy minden évben a látogatóik elégedetten térjenek haza, és visszajáró résztvevők legyenek.

2011. május 28-án immár 5. alkalommal rendezik meg jubileumi Volks & Roll népautós találkozót. A rendezvényre olyan autókat várnak, amelyek kultikussá váltak az autógyártás történetében különlegességük, vagy a magas eladott darabszám miatt. A teljesség igénye nélkül ilyenek a volt szocialista blokkban gyártott autók – Lada, Trabant, Wartburg, Skoda, Polski Fiat, Moszkvics, stb. – és az Európa nyugati felében született, nagy darabszámban gyártott népautók – Volkswagen, Mini Morris, Citroen, Peugeot, BMW, Fiat, Ford, Opel, és még sok más idős járgány.

A találkozó helyszíne a Kiskunlacházi Repülőtér, ahol elégséges hely áll rendelkezésre ahhoz, hogy az autóikat igazán próbára tegyék. Olyan programot állítottak össze, ahol minden a gépjárművekről szól.

A teljesség igénye nélkül:
- negyedmérföldes páros padlógáz futamok, mért eredménnyel
- ügyességi szlalom versenyek
- egyéb autós szórakoztató programok, akár a gyerkőcök bevonásával.
- idei újdonságok többek között a tájékozódási verseny.

Az autós programok folyamatosan zajlanak, akár párhuzamosan több is. Természetesen gondoltak a fiatalabbakra, nekik is kínálnak kikapcsolódási lehetőségeket.

A helyszíni ellátásról büfé hideg-meleg ételekkel, üdítővel, szolid árakon gondoskodik.

A tavalyi évben sokan éltek a kedvezményes sétarepülési lehetőséggel, melyet előzetes jelentkezés alapján az idei évben is biztosítanak egy 1960-as években gyártott 4 üléses kisrepülőgéppel.

Jegyárak:
Sofőr belépő: 2.000,- Ft
Utas belépő: 1.000.- Ft
Támogatói jegy (meglepetéssel): 5.000.- Ft
VIP támogatói jegy (meglepetéssel): 10.000.- Ft
Telekocsi jegy (utasoknak ingyenes, csak elővételben): 2.000.- Ft
Gyermekek számára – 14 éves korhatárig – a belépés díjmentes.
A Padlógáz futamokon való részvétel idén is díjtalan!

Mindenkit várunk szeretettel!

www.bogarhatu.hu/volksandroll




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr502894264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andor26 2011.06.09. 12:50:58

www.facebook.com/Apponyi.Kiskastely jó kis kastélyszálló+érdekessége a helynek, hogy vannak veterán autóik, amiket a vendégek használhatnak

puskasadam 2011.06.27. 15:07:38

Lehetőség van "hasítani" egy F430-as Ferrarival, érdekel valakit?:). A www.vezessferrarit.hu oldalon 10 tesztvezetést sorsolnak ki.
süti beállítások módosítása