Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Kazah szürkeimport

2008.05.25. 12:00 | prokee | 6 komment

Címkék: orosz tréler kazah roncs

Miközben nálunk éppen visszaesésre panaszkodnak az autókereskedők, Oroszországban komoly fellendülés tapasztalható. Ez természetesen viszi magával a többi volt szovjet tagköztársaság piacát is, hiszen a levetett orosz autók jelentős áresése révén ezek könnyebben elérhetőbbé válnak.

Persze kinek-kinek pénztárcája szerint, a gazdagabb államokba a levetett, néhány éves autók kerülnek, a szegényebbek pedig a sérült autókra fenik a fogukat - talán ismerős lehet tízegynéhány évvel ezelőttről az olcsó roncsimport -, ez most éppen Kazahsztánban virágzik.

Egy óriási különbség azért van: míg nálunk minden roncsból felélesztett autót nyugdíjas svájci zongorahangoló levetett második autójaként kelt el, a kazahok nem kozmetikáznak.


Azért stílusérzékük van a srácoknak. Vagy trélerrel együtt vásárolták fel a kissé megviselt, balesetes szállítmányt, vagy egyfajta reklámfelületnek használják a Mercit...







A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr69483642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocko- 2008.05.25. 13:03:50

hozzák vissza nekünk a négykarikákásokat!!!!

csiky944 2008.05.25. 15:22:51

a 18-as karikás jobb :D

apamacko 2008.05.26. 21:17:14

A Pajero tartja a fenti autókat ? :-)

streetsta · http://www.managertoys.hu 2008.05.27. 20:55:48

PROKEEEEEEEEE! Hogy pont te! Ez már az Inglisrassán is gyorsan cikivé vált, hát akkor hogy mondhatod te, pont te, aki éles szemmel vesz észre dolgokat, hogy ezeket az autókat így vették meg, és a tréler eleve kopott volt??! Tisztán látszik, hogy ez a halom ócskavas egy baleset eredménye (mondjuk elgondolkodtató, hogy sikerült mindenkinek a tréleren maradnia)! Könyörgöm, szedd le, vagy írd át! Hát még a tréleren is ott az országjelzés...
Inglisrassának néha erősen utánna kell nézni, én is elhittem (amit te is), hogy a bigfoot Pobeda gyári gép. Csak azért mert azt írták róla. De cimborám felhívta a figyelmem a Volga kilincsre, és rögtön rájöttem, hogy palira vettek engemet, de csúnyán!

prokee · http://blog.prokee.hu 2008.05.27. 21:07:00

streetsta:

Természetesen poén, ezért van a Poén rovatban. Bár, nem biztos, hogy ez egyértelmű, ha nem a rovatokból jössz.

Mindenesetre ezt pl:
autobuzik.blog.hu/2008/05/23/szerjozsa_sem_szereti_a_bmw_ket
...szintén nem kell komolyan venni, Szerjózsa nem olvasónk, nem is ismerjük, és nem Vologyának hívják a Volgáját.

A Pobjeda SUV-ot viszont tényleg benyeltem.

streetsta · http://www.managertoys.hu 2008.05.28. 08:10:33

Prokee:

jaja, nem rovatokban nézelődtem, csak scrolloztam lefelé (elmaradásban voltam, én kérek elnézést, egyébként rendesen olvaslak titeket). Az már más kérdés, hogy akkor sem biztos, hogy úgy értettem volna, ahogy te szeretted volna (most direkt utánnaolvastam az englishrussia kommenteknek, ott sem mindenki látta a vicces oldalát. Volt, aki kifejezetten Kazah ellenesnek érezte...)
No, Szerjózsánál mondjuk fel sem merült, hogy nem biztosítási csalást látunk dokumentálódni.
A Pobedát meg én is úgy mutogattam, hogy ezt nézd meg öreg, ez gyári vaze! Aztán mikor felhívta az ember a figyelmem a kilincsre, egy kicsit szégyelltem magam, mert átnéztem az egész kocsit, hátha találok valami jelet, ami megkérdőjelezné az állítást (a két ajtós átalakítás nem tudom miért nem piszkálta a csőröm...), aztán egyszercsak ott a kép közepén a csillogó króm kilincs. Ciki volt, na.
süti beállítások módosítása