Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Fából vasparipa

2008.07.08. 12:00 | Lowtyo | 5 komment

Címkék: autó fa vasili lazarenko

Már párszor bejárták a világhálót Livio de Marchi úr autóinak képei. Nem is autók ezek igazából, inkább fából készült, autó formájú csónakok. Mindig jót derülök, akárhányszor megkapom e-mailben a képeket. A kalapos bajszos úrról, akinek még a lakása is tele van fából készült bolondos tárgyakkal, Geppetto mester jut eszembe. Lefogadom, hogy ha fából készült kisfiút nem is, egy életnagyságú tölgy, vagy bükk Lollobrigidat biztos rejt a szekrénye.

Pár napja azonban kaptam e-mailben egy másik elmebeteg munkájáról képeket. Az ukrán fiatalembert Vasili Lazarenkonak hívják és nála talán még sokkal súlyosabb méreteket öltött az elmebaj, mint olasz kollegájánál. Az úriember tölgyfából készített magának autót. Gondolom az elhatalmasodott skizofréniától nem igazán tudta eldönteni melyik hangra is hallgasson a fejében, ezért hát két különböző típust álmodott meg egy autóba. attól függően melyik bogyóját szedte be reggel, dönthet, hogy limuzinnal, vagy roadsterrel induljon munkába. Remélem, a szanatórium kapuján azért nem engedik ki, bár inkább egy ilyen bohókás ember szaladgáljon az utcán, mint egy darabolós gyilkos, vagy Kiszel Tünde.




Szerintünk : : (3/5)
Szerintetek : (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr17558239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KuKori · http://ireland.blog.hu 2008.07.08. 12:51:11

Lowtyo for president! :D Ezek betegek... De legalább nekünk nem kerülnek pénzbe, mint a politikusaink XP

Kökény 2008.07.08. 18:28:45

Na ez igen.Az 5let azon része, hogy 2 az 1-ben kissé lüke, de a fakarosszéria...gyönyörű.

Vismajor · http://counter-strike2.hu 2008.07.08. 18:35:16

De érdekesen néz ki....
Érdekesen?! Gyönyörűen!
mért nem fából épülnek az autók?
:D

miluman · http://autofilia.blog.hu/ 2008.07.08. 18:38:33

mergalámpa hátul beficcen, jesus christ agyrém...nyomtávszélesítésnél még ne tart a srác

iga 2008.07.08. 20:11:31

Ki a f@szt érdekel. Van aki tengerimalacot tart és bélyeget gyűjt, -az sem érdekel. Ha unatkozol és van lóvéd bármit megtehetsz, de minek?
süti beállítások módosítása