Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Most már minden nap így indul?!

2008.10.23. 16:15 | Sanyi. | 7 komment

Címkék: közlekedés para baleset közlekedésbiztonság

Ma reggel felkeltem. Kicsattogtam a konyhába egy kis kávé inputra. Beszéltem pár szót kis családom távolban lévő tagjaival és beslattyogtam a nappaliba.

Gondoltam, ránézek a levlistára... Kezemben forró lé, rajtam gatya, fejem tropa. Benyomom a rádiót, hátha indul a balhé, a 23-ai rutin.

ÉS AKKOR!!!

Első hír:

"Halálos diszkóbaleset történt! A becsapódás energiájára jellemző, hogy a busznak csapódott autó kettészakadt, és darabjai 100m-es körben szóródtak szét."

Emlékszem mi is kurvayot derültünk amikor egy cimbi a pécsi diszkóvölgyben (RÁK vs. Boccacio) egy falra kellő iróniával felfújta, hogy : "Szenvedjen ÖN is diszkóbalesetet"

Az istenért, ez poén nem kell komolyan venni! Fogjátok meg a nőt, vigyétek haza. A menőzéstől tutira nem lesz hosszabb! Ellenben könnyen rövidebb. Mondjuk derékból!

Magam sem kevés éjszakát mulattam át, próbáljatok ne csak a zenére koncentrálni, hanem a test gyengeségére is. A halu most elmarad... 

Nem tudom, mi lenne a megfelelő csatorna az agyatokba, de a f@szkivan, hogy minden nap ezt a témát dobja a gép! Nyugodjatok már le! Nyugodjatok békében...

Hélinand de Froidmont:
Halál, e Rend szűk klastroma
segít most kiizzadnom a
sok bűnt ifjúságom során.
Botod zuhintod té s tova.
Mégsem másít az ostoba
rögzött szokásain s magán.
A bölcs fél tőled általán.
De csődbe juthat mindahány,
lassan vagy gyorsan ér oda.
Viszont én megváltoztam ám,
hóbortjaim mind elhagyám.
Rossz gyógymód az, ha nincs nyoma.

 




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr58727965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

$raczger · http://php-script.hu 2008.10.23. 18:25:32

mellesleg megtörtént az első baleset a megyeri hídon: www.langlovagok.hu/html/galeria/2596.shtml

Rocko- 2008.10.23. 22:12:17

gratulálok. nem is tudom ki nagyobb hülye, aki vészsávban fényképez, vagy aki a vészsávot használja közlekedésre.

Xebulon 2008.10.23. 22:42:57

Az volt a nagyobb hülye, aki a hídat nem 20 évvel korábban építette meg.

Rocko- 2008.10.24. 00:08:47

az is igaz, h elkellett. de jól bírta, 2 hét v emnnyi után lett baleset?
amúgy meg ha lett volna 20 éve, akkor éve történnénrk ott balesetek.

Kifordított kacagány 2008.10.24. 08:04:44

akkor már megszokottá válna. egyébként ha nem lenne haláleset, már-már komikus lenne az egész. hetven feletti sofőr nem bír a lóerőkkel és elveszti uralmát az izomautója felett és elcsap egy negyvenes skodást, aki vétlen ugyan, de otthon is ellenőrizhette volna a vizet az autójába. civilben valószínűleg a baleset összes szereplője a "húdebetartom a kreszt, éljen a nulltolarencia" lelkes hirdetője. felmerül bennem az eretnek gondolat, hogy talán nem az utakon kellene elkezdeni a nulltolarenciát, hanem az iskolapadban és néhány évenként az alkalmasságikon, ahol talán kicsit kevés az az egy kis ekg.

Rocko- 2008.10.24. 09:19:12

igen-igen, fejben kell rendetrakni, globálisan. onantól meg már okésabb lenne a dolog az utakon.

a balesetet meg sehogy se tudnám komikusnak venni, inkább tipikusnak. hülye-hülyével. a felforrt vizes skoda 120-as azt hiszem normálisnak mondható. de hogy valaki vészsávban fényképezzen vagy vészsávban közlekedjen, az nem normális. csak megszokott.

Kifordított kacagány 2008.10.24. 21:42:25

azért ha személyi sérülés nem történt volna, akkor jót derültem volna rajtuk. így csak elszomorító.
ma mi is majdnem elcsaptunk egy idiótát. sajnos az nem bújt ki a burkából, pedig megérdemelte volna. autópálya lehajtó kellős közepén megállt a barom a kanyarban, alig tudtuk kikerülni.
süti beállítások módosítása