Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Elmebeteg ötlet

2008.12.11. 08:00 | csiky944 | 2 komment

Címkék: autó poén renault lakóautó

Szokásos napi videómegosztós böngészés közben bukkantam rá erre a kincsre.

Nem tudom, hogy embereket mi visz rá ilyen tettekre. Ám meg kell hagyni kétség kívül ötletes, hogy az ember megspórolja a vontató járművet a nyaraláshoz. :) Lehet, hogy látta a póruljárt kisautóst a gonosz lakókocsival. :)

Emberünk fogta magát és a Kisrönó legerősebb motorját szerelte bele a lakókocsijába, ezzel vett revansot a súlyos ellenfélen. :) Az eredmény hatásos, ahogy a videóban is láthajuk, bár az irányítással vannak gondok és egy segédkeret is elkelne. Kiváncsi lennék, hogy a Nordschleifén elveri-e a GT-R-t avagy a GT2-őt? Minden esetre az autópályán mókás lenne, ahogy két keréken alázná a dízel csodákat.




Szerintünk : : (3/5)
Szerintetek : (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr82815380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biker_kolee 2008.12.11. 09:18:57

Az alsó videjónál a megoldás szerintem a kettő keveréke lett volna. :) Bár akkor nagy a gyanúm, hogy a lakókocsi tolja fel az ötöst... :))))

streetsta · http://managertoys.hu/ 2008.12.11. 10:42:26

Nyehhehe, lakóautó, mi, bazmeg, lakóautó! Ez olyan, mint a Mr Bean által rendszeresen megalázott három kerekű izé. Most nem jut eszembe a neve... De, mégis: Reliant. Abból Clarksonék még űrsiklót is építettek. Konkrétan kilőtték a marhák...
süti beállítások módosítása