Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Maróti nyílt nap

2008.12.18. 13:15 | apamacko | Szólj hozzá!

Címkék: motor oldtimer maróti

Kedves benzinvérű barátaim!

Akit érdekelnek a régi magyar motorkerékpárok, és egy érdekes előadás a hazai motorgyártás történetéről, a gyártott típusokról, az fontolja meg hogy szakít egy kis időt a Karácsony előtti utolsó szombaton. Nekem volt már szerencsém részt venni egy ilyen rendezvényen és nagyon tetszett! Bátran ajánlom mindenkinek, el lehet vinni nagypapát, (nagyobb) unokát, csodálkozni vagy nosztalgiázni. Ha valaki még nem tudja mit tegyen a fa alá, az talál nagyon szép könyveket, albumokat, naptárakat, aminek egy autó és/vagy motorbolond örülni fog!

Közérdekű közlemény:

Kedves Ügyfeleink!

A nagy érdeklődésre való tekintettel ismét tartunk nyílt napot a Maróti Motorkerékpár-gyűjteményben. Az érdeklődőket sok szeretettel várjuk 2008. december 20-án, szombaton, 10:00 órára.

A látogatóknak előadást tartunk a magyar motorkerékpár-gyártás történetéről, majd a tárlatvezetés során megtekinthetik a kiállított motorokat. Kérjük, hogy látogatási szándékukról értesítsenek telefonon (285-6608) vagy e-mailen (info@marotikonyvker.hu) Kérjük, az előadás kezdetére, 10:00 órára legyenek szívesek pontosan megjelenni.

Belépődíj:
Felnőtteknek: 1.000 Ft
Diákoknak és nyugdíjasoknak: 750 Ft

Pontos címünk: 1205 Budapest XX., Nagykőrösi út 91.


Nagyobb térképre váltás




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr76828801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása