Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Miből lesz a cserebogár

2009.10.04. 14:00 | apamacko | 7 komment

Címkék: volvo tuning s40 diesel

Vannak szokványos tuningautó alapok, és vannak akik nem ezekből építkeznek, nem úsznak az árral. Egy kedves, de igen elszánt fiatalemberrel futottunk össze nemrég. Ő egy szokványosnak egyáltalán nem nevezhető alapból faragott, egy még nem teljesen kész állapotában is fenomenális járgányt. Figyelem! Nem a Tesó polcairól zsákmányolt kacatokkal díszített verdáról van szó.


Kattra megnőnek a képek!

Az eredeti járművet, az autókat jobban ismerők 1-2 másodperc alatt felismerik, vagy felismernék, mert ugye a szem és az agy elsőre nem erre koncentrál. A szem próbálja egyszerre befogni a képet, de az agy még birkózik a látvánnyal. Mi ez? Miért ebből? A válasz kétrészű.

  1. Ez a gép a családból adva volt.
  2. Pont azért nem lett elcserélve másra mert így meglepőbb a dolog.

A tulaj állítása szerint sok, nagyobb autó skalpja lett már vele levadászva.


Kattra megnőnek a képek!

A külső markáns, de nem különlegesen radikális, az alapformával egészen jól harmonizáló fejlesztéseket kapott. Ha lett volna komolyabb gyári sportváltozat, akkor ebben a fomában simán piacképes lett volna! A középen alul felvillanó pótféklámpa érdekes design elem. A csomagtérfedél, és a hátsó szélvédó is kapott spoilert. (A tetőcsomagtartó lekerül hamarosan, mert végre lett mellé egy napi nyúzós autó.) Az ablakok fóliázva vannak, de igényesen kivitelezve. A beltérről sajnos nem szolgálhatok fotóval, mert itt még nem volt minden a helyén. A középkonzol környéke még várja a befejezést. Az ülések, műszerfal, oldalkárpitok viszont már szépen bőrözve vannak. Ráadásul, nem a németes techno irányvonal komor fekete stílusában, hanem szép világosbézs-sötétbarna színkombinációban. Szerencsére.


Kattra megnőnek a képek!

A kocsi nem csak külsőségekben csinosodott, hanem komoly pénzekért valódi technikát is kapott. A versenyfékek japánból érkeztek. A próbakörön - melyen szerencsére csak vittek - olyan lassulást tapasztaltam meg amit drága új kocsikban is csak megközelíteni lehet. A futómű is kapott a fejlesztésekből, és nem csak nyomtávszélesítőt. A rugók, stabilizátorok cserélve is lettek, és a toronymerevítő sem viccből van benne. A motor nagyobb turbót, versenyhengerfejett, könnyített és erősített dugattyúkat kapott, a 6 sebességes váltó és a könnyített lendkerék hamarosan érkezik. Ezekel együtt, becslések szerint 200 lóerő feletti ménes felett uralkodik majd a pilóta. A végére el kell áruljak valamit. A gépkocsi alapja egy Volvo S40 1.9 TD. Bizony. Diesel.




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr861424853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biker_kolee 2009.10.04. 14:11:26

Ennyi. Elfogadnám. :)

martong 2009.10.04. 16:10:00

Szépen egyben van, a hátulja picit mazda6mps, eleje meg rs4 audi, de passzol a formához, a szélvédőn levő speedcover-t már az Imprezán sem értettem :)

.: mimino :. · http://chinacar.blog.hu 2009.10.04. 19:34:15

prémium kategóriás márkáknál a diszkrét visszafogott módosítást szeretem, az elsö lököst leszámítva viszont egész normális.

zalkapone 2009.10.04. 20:10:46

Én imádom a Volvo-t, főleg ezeket a kicsiket. De! Ez nekem nem tetszik! :-(
(Egy gyári V50 T5 AWD-t azért elfogadnék!)

Brigi \"B. A.\" főnöke 2009.10.05. 00:35:44

Hátulról +++, elölről viszont -----. :(
Lehet, hogy csak a fotón látszik így, de a bal első lámpán lehetne igazítani. Az első rendszám gyorskötözős felfogatása is... hmm.. na és ott van a törött hátsó rendszámtáblakeret... emlékeim szerint a Praktikerben kapható az autós részlegen, 500 ft körüli áron...
Mindezek ellenére átlagon felüli(nek tűnik), mondom ezt annak ellenére,hogy nekem nem jön be.

SickBoy 2009.10.05. 09:52:56

A tézis, miszerint mindenből lehet olyat csinálni, ami japán rizsrakétának néz ki, igaz. :o)
Amúgy baba. Főleg a britisrécinggrín színe miatt. A harmadik féklámpa helyett lehetne még a fenekét simogatni egy kicsit...
süti beállítások módosítása