Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Akkor és most. Nyerjen Ön is!

2008.12.01. 10:00 | ommm | 7 komment

Címkék: managertoys

Válságban a világ, egyik katasztrofikus forgatókönyv követi a másikat, ettől függetlenül a karácsonyi őrület lassan ötödikbe kapcsol és leforogja a kilencezret.
Ha Önnek már most fáj a feje a tömött polcok látványától és ökölbe szorul a keze az egymilliomodik Last Christmas-Jingle Bells -kombó hallatán, akkor figyeljen egy kicsit ide, talán enyhítünk baján.

Ingyen, mert olyanok vagyunk. Tényleg.
Nem kell semmit aláírni, nem kell semmit kitölteni és elküldeni, ellenben mi sem küldünk alumínium kulcsot az új autójához és nem kapartatunk mágikus mezőt edénykészletért.

Nem, csupán egy fotót kérünk. Egy fotót gyermekkorából, ahol kedvenc játékával (kisautók, lánctalpasok, mindenféle közlekedési eszköz) látható boldogan csillogó szemmel. És egy fotót a közelmúltból, amellyel bizonyítani tudja, hogy szívéhez nőtt kedvence nem végezte a szemétdombon, hanem a mai napig várja, hogy újra felfedezzék a padláson, netán gyermekének tartogatta emlékül, hogy ő is megtanulja a játék örömét a szőnyegen-parkettán-homokozóban, inkább, mint a tévéképernyő vagy a monitor előtt.

Valami ilyesmit, mint amin kis prokee flottamenedzser látszik:

És persze a bizonyítékot, hogy megvan még.

Szerkesztőségünk persze jól megcsócsálja a kapott képanyagot és dönt. Talán érdemes venni a fáradságot, hiszen egy szerencsés nyertesnek megoldódik a gondja. A nyeremény ugyanis nem piskóta, hanem egy félprofi 1:28-as RC versenyautó. És igen, legyen itt a reklám helye, mert ritka, hogy valaki nyereményt kínáljon fel csak úgy, önzetlenül, baráti alapon. Köszönjük Zolinak, a managertoys.hu -nak.

 

Az egész szerkesztőség nevében (és szerintem a Totalcar szerkesztőgárda javarésze is egyetért ezzel) tanúsíthatom, hogy eszméletlen jó móka és kitűnő szórakozás. Nem csak gyereknek, felnőttnek is.

 

Játsszon és nyerjen! Narancssárga 148-as Tatra billencsek és orosz lánctalpas holdjárművek előnyben :)
Ennyit megér a McLaren F1.

Képeiket az autofilia.blog.hu@gmail.com címre küldjék Akkor és most tárggyal. A határidő december 20. (szombat). A szerencsés nyertessel felvesszük a kapcsolatot és a futárszolgálat 24 órán belül kézbesíti a nyereményt, de akár a managertoys üzletében is átvehető lesz személyesen egészen december 23.-ig. A képeket természetesen közöljük és az olvasók is eldönthetik, megérdemelten nyert-e az adott játék.

 

A nyeremény:

A Firelap Nanoracer2 a piac legkedvezőbb ár/érték arányú 1/28-as méretű RC-modell ajánlata. A dobozból kicsomagolva egy fényezett, részletesen dekorált karosszériát, monocoque alvázat, és minden igényt kielégítő, programozható AM 27mHz-es távirányítót találunk. Az alváz alacsony súlypontjával, elöl-hátul rugózott felfüggesztésével, differenciálművével és precíz vezérlő elektronikájával a pálya ördögévé teszi a Nanoracer2-t. A készletben található alkatrészek segítségével pillanatok alatt lehet az alváz karakterét (közép,- felső- vagy farmotoros), illetve tengelytávját megváltoztatni, és a karosszériát is pár mozdulattal cserélni lehet. A jó teljesítményhez a különlegesen puha versenygumik is hozzájárulnak - szükség is van a megfelelő tapadásra, hiszen a tenyérnyi versenyautók 20-25 km/óra sebességre képesek, és ezt még tuning alkatrészek későbbi beszerelésével tovább is lehet fokozni. Csak az érdekesség kedvéért: az 1/28-as méretarányú autó 20 km/óra sebessége egy igazi autónál mintegy 560 km/órás tempónak felelne meg.

A karosszériáktól függően (akár a Kyosho MiniZ karosszériák is felszerelhetőek!) változtatható a nyomtáv és tengelytáv és szinte minden alkatrészt le lehet alumínium, illetve szénszálas alkatrészre cserélni, sőt világítás és alvázfény is szerepel a speciális alkatrészek listáján! Akár golyóscsapágyakat, golyós differenciálművet, CNC forgácsolt alumínium felniket is szerelhetünk az autóra, tovább javítva vele a kezelhetőséget.

Az ádáz csaták a nappaliban vagy az irodában akár egy órán át is tarthatnak megállás nélkül, 4 db jó minőségű mikroceruzaelemmel/tölthető elemmel igen hosszú játékidő biztosítható.
 
Tulajdonságok:
  Komplett Ready-to-Run (RtR) készlet, INOPO távirányítóval
    Készre szerelt alváz
    Fényezett és dekorált karosszéria
    Kifinomult első futómű, speciális geometriával
    Nagyfelbontású kormányszervó és motorvezérlő
    Óriási tuning alkatrész és karosszéria választék

A készlet tartalma
    Készre szerelt alváz elektronikával,nagy tapadású gumiabroncsokkal
    Fényezett és dekorált karosszéria
    4 különböző motorfogaskerék az ideális áttétel beállításához
    Alkatrészek a különböző alváztípusokhoz
    2 csatornás, 10 memóriás, LCD kijelzős, programozható INOPO AM 27 mHz távirányító
    Szerszámok

Szükséges tartozék
   4 db. AAA-NiMH-Akku vagy elem (modell)
   8 db. AA-NiMH-Akku vagy elem (adó)
   Töltő

Műszaki adatok*
Hossz: 125-134 mm; Szélesség: 70-776 mm; Magasság: 35 mm; Nyomtáv (elöl): 61, 5-63,5 mm; Nyomtáv (hátul): 59-65 mm; Tengelytáv: 86-98 mm; Gumik (elöl): Ø25x8 mm; Gumik (hátul): Ø25x11 mm; Súly: 130 g; Motor: 130-as

*A műszaki adatok az alvázra vonatkoznak, a karosszéria nélkül! Mivel az alváz hossza és szélessége változtatható, egyes adatoknál a minimum és maximum értékeket közöljük!

Ha többet akar megtudni a Nanoracer 2-ről, itt segítenek, hivatkozzanak csak ránk:


H-1055 Budapest, Váci utca 4.
Telefon: +36 1 318-1944 Mobil: +36 30 954-1874

 




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr100796602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

streetsta · http://www.managertoys.hu 2008.12.01. 11:11:23

Mint érintett én is megkérek mindenkit, küldjetek minél több képet régi játékokkal, a karácsonyos-szülinapos képek kifejezetten előnyben. Ezek a játékok mára igen komoly értéket képviselnek, tehát ha valakinek meg van még ma is, az ossza meg velünk büszkén. Én például most azon vagyok, hogy az elherdált madzagos rendőr Wartburgomat valami módon pótolni tudjam, mert hát onnan indult az őrület, csak sajnos a régi játékok szomorú sorsára jutott -valamikor ki lett dobva. Most meg egy leharcolt darabért is komoly kutatásba kell kezdeni, és meglepő öszegeket kel leperkálni. És ami még nehezebb, az a születésnapomra kapott Csehszlovák "Ites" gyártmányú állólámpás Merga beszerzése (a Wartburgról nincs fotóm, de erről a gépről a torta, a büszke szülők és nagyszülők társaságában viszont igen). Sajnos az is az enyészeté lett, pedig felnyitható géptető, krómozott Mercedes jeles hűtőmaszk, minden volt rajta.
Küldjetek képeket!

feketenap 2008.12.01. 11:55:44

Én csak nagypolszkival fényképezkedtem már pólyásan is.
Mondjuk néha be is kellett tőle sz@rni.

rognork 2008.12.01. 12:39:47

váááááá, hogy lenne meg egy 30 éves 1203??? viszont ami megvan, arról nincs kép...
Wartburg nekem is volt 2, meg tank is 2, ezeket kb 8 éves koromban generáloztam, oszt mehetett is a kukába szegény...
Mindegy, azért a skodásat talán elküldöm.

biker_kolee 2008.12.01. 15:15:05

Én meg idestova 20 évesen eléggé gyerekcipőben járok.. :) Vannak bizonyos fényképek, de ezek is szerintem fiatalok ide.. :D

Csubakka Junior 2008.12.01. 21:14:38

Ez nagy só lesz, bestof válogatást is kérünk a végén. Karácsonyfa antiszépségversenyen valószínűleg verhetetlen lennék, mert jószüleim a 80-as évek elején egyszer 24-én mentek fáért, és csak egy 2 méter magas, 3 ágú példány jutott. Azért túrok valami autósat is.

prokee · http://blog.prokee.hu 2008.12.01. 21:16:37

Csubakka:
Arról azért versenyen kívül kérnénk egy képet :DDD

Csubakka Junior 2008.12.01. 22:23:04

Nem blöff, küldöm a képet, amint be tudtam kurblizni a scanneremet. Legendás karácsony volt, átjött a szomszéd 2 liter borral, 1 óra alatt be is nyomta amit hozott, aztán apám hazavitte.
süti beállítások módosítása