Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Nőnapi postok

2009.03.08. 09:59 | Lowtyo | 1 komment

Címkék: nonap

Ígéretünkhöz híven, a mai napon a hölgyek előtt szeretnénk tisztelegni azzal, hogy ma csupa olyan posztot olvashattok, amiket nők írtak.

Volt egy felhívásunk, amire érkezett is három pályamű, valamint a saját lányaink, vagyis az Autófília szerkesztőinek oldalbordái közül is néhányan monitor elé ültek, hogy leírják gondolataikat.

Én végigolvastam valamennyit, higgyétek el érdemes lesz ma többször rápillantani az oldalunkra, azt gondolom remek kis írás mind.

Kezdődjön hát az Autófília nőnapi különkiadása, kellemes szórakozást hozzá, valamint ezennel szeretnénk minden kedves női olvasónknak nagyon boldog nőnapot kívánni.

A hölgyek írásai az én nevem alatt fognak futni, ezért nem kell megijedni, ha szokatlan szövegek kerülnek elő, a nemi identitásom változatlan. :) Nagyon jó írásokat kaptunk, bár kicsit akadozva indult, de elég erős mezőny jött össze.
Délelőtt, óránként kerülnek ki az indulók írásai, délután, kétóránként pedig a házaik, azaz a szerkesztőségi feleségek, barátnők irományai.
Köszönjük!

Rocko




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr40982377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zalkapone 2009.03.08. 12:48:19

Boldog Nőnapot Csajok!
Egy virtuális puszi Mindenkinek!
süti beállítások módosítása