Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Ferjáncz Attila tanácsai: Gyógyszerfogyasztás és gépjárművezetés

2009.09.24. 08:00 | Tommi | 8 komment

Címkék: retro autó gyógyszer ferjáncz attila gyógyszer és vezetés

Elérkeztünk a sorozat utolsó részéhez. Most megtudhatjuk, milyen hatással van a rendszeres gyógyszerfogyasztás autóvezetési képességeinkre.




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr591400609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lowtyo 2009.09.24. 15:49:27

én is mindig tolok kis seduxen-tardil koktélt egy felessel leküldve vezetés előtt

Kifordított kacagány 2009.09.24. 16:08:30

az jó dolog, de miért állnánk meg egynél?:)

Lowtyo 2009.09.24. 19:34:57

@Kifordított kacagány: váze, engem vár otthon a családom :)

zalkapone 2009.09.24. 20:24:50

Mikor tavaly nyáron kiműtötték a bölcsességfogam (az alsó állkapcsomból...), akkor a doki kiírt egy hét betegácsira. Először nem értettem. Majd mikor elkezdtem szedni a fájdalomcsillapítókat, amiket felírt, akkor rájöttem, hogy igaza volt! Mivel otthon loptam a napot, kitaláltam, hogy kifekszem a hintaágyba olvasni. Bevettem két gyógyszert (advil ultra + cataflam), és kihaladtam. Olvastam vagy fél órát, mikor a nagy melegben megszomjaztam, és én állat a megszokás az úr alapon már mentem is le a pincébe egy kancsó borért! Eltelt egy kis idő, amikor el kezdett zavarni, hogy a verebek össze-vissza cikáznak körülöttem (meg az eresz-csatornában fötörnek), és tőlem idegen késztetésnek engedve bementem a légpisztolyomért. És óriási nagy szerencse, hogy az éles el van zárva, mert addig lődöztem a verebeket, amíg a szomszéd bácsit háromszor(!) fejbe lőttem...
Nálam ez a tanulsága a gyógyszerszedésnek (és a rá való ivásnak...)!

Kifordított kacagány 2009.09.25. 09:27:22

@Lowtyo: addig jó amíg vár, a harmadik, vagy a tizenharmadik után lehet, verni is fog:)

@zalkapone: de legalább könnyen és egyszerűen elütötted az idődet, még bonyolult számítógépes játékokra sem volt szükség. valld be, van abban valami jó, mikor az ember szellemileg lemegy egy sámli szintjére. megszűnnek a problémák és a legegyszerűbb tevékenység is szórakoztatóvá tud válni:)
(én puskával szoktam lődözni a verebeket, de a dögök fél nap alatt megtanulják, hogy ha megjelenik a puskás ember, akkor el kell tűnni)

crix 2009.09.27. 08:07:51

Allergiagyógyszer és kormány mögött elalvás?
Pécsi találkozóról hazafelé bucira pofoztam magam, energiaitalt ittam kv-val, acdc-t ordítottam letekert ablakokkal.
Nagggyon para

Wesszájd Gábor 2009.10.14. 21:47:41

Tommi!
Úgy emlékszem, hogy ez a sorozat több részből állt. Ha esetleg meg lenne Neked a többi része is és fölraknád nagyon megköszönném!
süti beállítások módosítása