Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Scheerti vs Hummer

2008.04.28. 18:00 | scheerti | 4 komment

Hogy reagálnátok, ha egy meredeken felétek suhanó, 700 lóerős, csővázas, a Hummerre csak formájában emlékeztető versenyautó és egy pocsolya közt állnátok?

Én egy  kétségbeesett ajajjj-t tudtam kinyögni, aztán vártam sáresőt. És jött.





Aztán próbáltam magam mentesíteni a sártól, sajnos ez a felvétel nincs meg. Kár, pedig izgalmas lett volna.Mindez tegnap történt (04. 24.). A Hummeres versenyzők mára egyértelműen felgyorsultak.

Egyébként a mai (04. 25.-i) tótvázsonyi gyorsaságin Robby Gordon navigátóra nagy valószínüséggel elfelejtett beszámolni társának az érkező kanyarról, akit ez nem lepett meg túlzottan, simán továbbment. Úgy engedte le a völgybe a Hummert, mintha minden nap erre járna ebédelni. Rendkívül nagy tapsot kapott, vigyorgásra kényszerített minden autóbuzit. Robby Gordon az E-TA-LON!

Mikor Jutaspusztán Robby kicsit elmérte a kanyart és kisodródott, a közönség mélyről jövő húúúbazmeg-gel köszöntötte a versenyzőt, mire a pálya szélén álló szerelője egy egyszerű What's happening-el válaszolt. Mókás népek élnek a nagy Ámerikában, az biztos.



A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr5441963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommi 2008.04.28. 18:14:55

Robby tényleg egy állat... :DDD

George 2008.04.28. 18:30:45

Jó sztorik:D De a videó nem elérhető:(

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.04.28. 18:32:34

intézkedem, egy pillanat türelmet kérek.
süti beállítások módosítása