Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Megyünk nyaralni! - I. rész

2008.05.17. 15:00 | prokee | 2 komment

Címkék: autó nyaralás safety area

Pihenünk, sörözünk, Yetrosztálykirándulunk, ki hogyan. Reméljük, ti is, nem pedig a gép előtt üldögéltek.
Ezért nem is lesz túl sok post a hét végén, ehelyett inkább figyelmetekbe ajánlom a Safety Area Megyünk Nyaralni sorozatának nyitó részét.

 

Május közepén túl vagyunk, mindenki kiheverte téli fáradságát, lassan itt a nyár és ilyenkor az emberek kimozdulnak otthonról, telepakolják a csomagtartót pöttyös labdával, meg frizbivel és elutaznak kikapcsolódni valahova. Wellness hétvége valamelyik hazai fürdőben, vagy tengerparti kiruccanás, mindenképpen fontos az, hogy felkészítsük rá a kocsit, hiszen ha valami probléma adódik, az tönkreteszi a saját és családtagjaink kikapcsolódását is.

Ez a post - reményeink szerint - egy sorozat első fejezete, amely arra hivatott, hogy mindenki számára befogadható módon tanácsokat adjon arra vonatkozóan, hogy mit tegyen annak érdekében, hogy megelőzze autója meghibásodását az amúgy a járműveket fokozottan igénybevevő nyári időszakban, vagy legalább nyugodt legyen a lelkiismerete, ha mégis kikukkant a hajtókar a blokk oldalán.

 

tovább »



A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr33473737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AP (törölt) 2008.05.17. 16:15:37

A hajtókar kikönyökölése évszakfüggő?

Laczos (törölt) · http://napihulyeseg.blog.hu 2008.05.17. 21:35:23

Már hogyne lenne évszakfüggő! Te talán télen, -15 fokban szoktál kikönyökölni az ablakon?

:-)))
süti beállítások módosítása