Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Barátaink küldték

2008.11.23. 16:00 | Rocko- | Szólj hozzá!

Címkék: drift

Meghívást kaptunk az éves, szezonvégi driftpartyra, úgy gondoltuk, megosztjuk veletek a meghívót. Íme:

Bajnoki díjkiosztó és Drift party

fent

Bulizz együtt a drifterekkel november 29-én a Magyar Drift Szövetség éves díjkiosztóján, majd az azt követő fergeteges partyn! Az év utolsó drift eseménye méltó befejezésnek ígérkezik, mely az idei élményekben gazdag évadnak mond búcsút. Ezt azonban semmiképpen sem kívánjuk frakkba vagy kis estélyibe öltözve eltölteni kényelmetlen székeken ülve, ezért az esemény a pesti Champ Sport Pub-ban kerül megrendezésre, mely garancia a jó hangulatra és a kiváló partykra!

A Magyar Drift Szövetség idén sem zárja le az évet díjátadó nélkül, ráadásul most a ceremónia után egy felejthetetlen buli részese is lehetsz! A szervezők minden versenyzőt, támogatót, nézőt és rajongót sok szeretettel várnak!

flnt

A helyszín a Pesti Champs Pub, ahol több mint 20 LCD Tv-n a legjobb drift videók pörögnek majd, sőt a 2008-as éves DVD-ből is ízelítőt kaphatunk! Akinek ez nem elég, dönthet úgy is, hogy iszik és vezet, mivel két PS2 konzolon autós játékok várják, hogy virtuálisan rommá törjétek egymást. Miután a kiskorúak nyugovóra tértek jön Dj Schneider akit jó néhány drifter ismer már, így garancia lesz arra, hogy fergeteges hangulat kerekedjen! Ja, és természetesen ezen az estén ha bátor vagy mikrofont is ragadhatsz, és hogy erre bátorítsunk ital akciók is várnak, mert mint tudjuk a drifterek mindig ki vannak száradva a sok-sok gumifüst miatt! :)

Várunk tehát mindenkit sok szeretettel a Pesti Champs-be november 29-én 18 órától hajnalig! A belépés INGYENES, csak annyit mondj "DRIFT" és a morcos kétajtós szekrény simán kinyílik!

 




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr51782546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása