Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Ungarische - Buheramátrix

2008.11.27. 08:00 | apamacko | 3 komment

Címkék: ergonómia lol vw caddy

A mai nap fénypontja volt a képen látható jármű.A zárt áruszállító kishaszonjárművekből rosszul lehet kilátni jobbra, ami probléma sávváltásnál és jobbra kanyarodásnál is.Ezen segítettek a képen látható Volkswagen Caddy tulajdonosai. A képen sajnos nem olyan jól látszik, de a lemez kivágása után az üveget ragasztóval egyszerűen a sima felületre rögzítették. Oldalirányban az üveg kilóg így kb. egy centit. A megoldás olyan szép magyaros háztáji jellegű, de hát a célt elérték!

Tibi barátom, aki Volkswagen szalonban dolgozik így reagált mikor elküldtem neki a fotót : "Ha mattfeketével lefestik az üveg alatti fekete részt, egészen gyárias lett volna messzebbről... Látod mire képes a szegénység, a kreativítás és a szorgalom egyvelege?"




Szerintünk : : (3/5)
Szerintetek : (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr83788338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VARGATAMÁS 2008.11.27. 10:43:12

majd 1 év múlva jól elkezd rohadni.

Manodesign · http://manodesign.blog.hu 2008.11.27. 12:05:00

És vajon van-e engedélye az átalakításra? Mert ez már engedélyköteles...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.02. 23:09:12

De ha emiatt nem üt el valakit akkor már megérte.
süti beállítások módosítása