Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Mikulás Budapestre jön

2008.12.06. 14:52 | Rocko- | 5 komment

Címkék: közlekedés lol zero tolerancia

Minden gyerek jól tudja, hogy a Mikulás most éjjel fog csak megérkezni. Ám de nézzük, kicsiny hazánk véres valóságában hogy fog ez kinézni:

Mivel sok gyerekhez kell mennie, ezért jelentősen túl lépi a sebességhatárt. Mármint a fénysebességhatárt. Dacára annak, hogy csak 6 lovas rénszarvasos a szánja. A rendőrség traffipaxos fotóján csak egy elmosódott csík van, ezért a zéró tolerancia jegyében az üzembentartót, Holle anyót büntetik meg.

Amikor berohan a gyerekekhez, akkor nincs ideje rendesen leparkolni. A közterületfenntartó kerékbilincset helyez el a szánján, s amíg a Mikulás a büntetést próbálja kifizetni, addig a nyolcadik kerületben parkoló szánját kirabolják.

Az egyik rénszaravasát el kell altatni, mivel befékezéssel próbált revansot venni az egyik nagyon rövidhajú szimpatikus helyi szoláriumtulajdonos, s eközben az állat elpusztult.

Hazaugrik az újabb ajándékokért, majd Kovács tizedes megbünteti, mert nincs kivilágítva a szánja, túlméretes tárgyat szállít, 1 tonnánál nagyobb tengelyterhelésnél nehezebb járművel parkol járdán és az izzókészlet sincs rendben.
Valamint egyik biztosítónál sincs megkötve a kötelezője.

A kvetkező sarkon kovács huszados büneti meg, mert nem volt bekötve az öve. Az már a harmadik kihágása a napra, így letaróztatják.

Mindenkinek sok ajándékot benzinutalványt kívánunk!




Szerintünk : : (3/5)
Szerintetek : (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr13807732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biker_kolee 2008.12.06. 18:29:40

És az a szörnyű, hogy ezt simán el tudom képzelni kicsiny hazánk rend(?) őreiről.

madbalee 2008.12.07. 00:15:04

off:

:(

Honda Stops All Their Formula One Activities... Official Announcement

__________________________________________


www.nihoncar.com/en/news-975-Honda+Stops+All+Their+Formula+One+Activities...+Official+Announcement.htm

Kifordított kacagány 2008.12.07. 21:03:12

miután frankó sztárfotó készült rólam, majd fél perccel később az asszonyról is egy évtizedek óta használatlan vasúti átjárónál, én sem tartom kizártnak a vázolt szituációt. egy biztos, nekünk az idén már nem a mikulás, hanem a yard hozza(küldi) a karácsonyi ajándékot.

Rocko- 2008.12.07. 22:24:49

fura módját veszitek a családi fényképezésnek. :)
remélem nem lesz semmi baj belőle.

Kifordított kacagány 2008.12.08. 08:58:01

ó, dehogynem, majd igyekszem bajt keverni belőle, ha másért nem, legalább az utánam jövőknek ne legyen ilyen élményük:)
süti beállítások módosítása