Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Exszoci valóság

2009.02.19. 13:15 | csiky944 | 4 komment

Címkék: kgst

Egy ismerősömtől kaptam ezt a videót, kicsit gagyi a megvalósítás, de a mondanivalója megvan. Errefelé 10-ből 8-szor történne meg ez, mint, hogy valaki segítséget nyújtson. A keleti vasakkal együtt a mentalitás is maradt a régi időkből.

Szegény néni. :)




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr16951230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zalkapone 2009.02.19. 20:49:18

Dinnyésen (kis falu velencei-tó délnyugati csücskében, ha valakit hajtana a tudományos kíváncsiság, egyébként Gárdony város része) volt egy humoros(?) eset jópár éve, amikor a vasútállomás mellől elvitték az összes biciklit, ami a tárolóba volt lakatolva. Jöttek a rétinégerek Ifával, felkapták a tárolót, és egyben elvitték az egészet. Ami külön szar volt a helyieknek, hogy mikor hulla fáradtan leszálltak a vonatról, nem elég, hogy nincs canga, de az állomás vagy 3 km-re van a falutól... :-(
Az ilyeneknek a Jóisten szarjon a szívébe!

Kifordított kacagány 2009.02.19. 22:37:44

már megtette, azért vetemednek ilyesmire
süti beállítások módosítása