Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Rocko kommentál

2009.02.25. 08:01 | Rocko- | komment

Címkék: vélemény rocko autot vesz

Megfogadtam, hogy amíg vége nem lesz a Rocko ezt vedd meg című sorozatunknak, addig nem szólok hozzá, a végén kommentálnám az ajánlásokat, de sajnos kénytelen vagyok.

Sokakban az a téves képzhet alakulhatott ki, hogy van egy nagy pénzmagom, amin én ülök, rágom az adatokat, pörgetem a használtautós oldalakat, és a filózok, hogy milyen autót vegyek. Ez téves elképzelés, hiszen a Santanas eset óta alig 2 hónap telt el. Kinek sok, kinek kevés, de tény, nagyon sokat beszéltünk róla. Mind a blogon, mind a belső levlistán. Apamackónál például október elején kelt el a Golf, és január elején jött a Saab. Nálam meg ugye két hónapnál tartunk, azalatt próbálom behozni azt az árkülönbséget, ami Santana és a jövendőbeli autó közt van.

Hitelt erre elvből nem veszek fel, nem is tudom, foglalkoznának-e ilyen minimális összeggel. Szóval marad a kivárás. És attól hogy beszélünk a kocsikról, attól nem lesz több pénzem, nem vagyok én celeb, hogy csak úgy magától termelődjön. Tehát az autóvásárlásnak főként anyagi akadályai vannak.

Tehát nem kérek kölcsön senkitől, csak egy dolgot kérek, megértést. Mert pszcihikailag elég megterhelő, néha már zsong a fejem mindenki véleményétől.

De majd ezt részletesebben kifejtem, hogyan, mit és miért, abban a gigapostban, amelyben leírom az autóvásárlás történetét.

Köszönöm a megértésteket!




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr8952294
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása