Hirdetés

Címkék

Címkefelhő

Hirdetés

Beszóltak

Autófilek még

Doktor úr újra rendel!

2010.02.27. 09:00 | Rocko- | 5 komment

Címkék: lol poén ikarus autódoktor

Autódokturunk újra rendel, ím egy újabb csokor égető kérdés, és rá a válaszok:

Tisztelt Autódoktor!

Nemrég vettem egy Ikarus 260 típusú autóbuszt. Szeretném megtudni, hogy hol van ebben a járműben a motor, mert sem elől, sem hátul nem találom. Segítségét előre is köszönöm.

Üdvözlettel: Dörömbölő Demeter
nyugalmazott vájár

Tisztelt Dé Dé !

Menjen vele autópájára, érjen el olyan sebességet, aminél már hallható a tipikus Ikarus "gardánhang", majd küldje körbe Terikét (ezúton engedje meg, hogy a magam és a Bentavidéke ÁFÉSZ nevében kézcsókjainkat küldjük neki) a járművön, szeparálja el, honnan jön a motorhang.

10 telettel : Grünzbächer Patony,
okl. megb. kin. ottódoktor-helyettestanonc

Kedves Dörömbölő Dömötör!

Köszönettel vettük hülye kérdését, továbbítottuk a Buszdoktornak.

Üdvözlettel:
Én

Tisztelt Grünzbächer Patony!

Köszönöm gyors válaszát. Nejemmel megfogadtuk a tanácsát, kimentünk a még épülő autópályára és vártunk. Körülbelül negyed órának kellett eltelnie, mire rájöttünk, hogy azért nem halljuk az Ön által említett jellegzetes "gardánhangot", mert szól a rádió. Miután lekapcsoltuk a rádiót, meghallottuk. Nejem el akart indulni a hang irányába, de miután felállt, beverte a fejét a tetőbe. Ekkor jöttünk rá, hogy rossz kulcsot hoztunk el és valójában a terepjárónkban ülünk. Most már hazafelé tartunk, de ígérem, hogy kipróbáljuk az Ön által említett hibakeresést az Ikarusunkon is.

Üdvözlettel:
ing. Dörömbölő Dezső
inszeminátor


Tisztelt Autódoktor!

Vettem egy Audi 100 CD 2.0 túrbódízel autót. Állítólag ez a típús előkamrás. Én felnyitottam elől a motorháztetőt, de elől nem találtam mást csak valami ventillátorszerűt meg lámpákat. Hol lehet ez a kamra?

Üdvözlettel:
Balambéla Ákos

Kedves Érdeklődő!

Bontsuk két részre a kérdést. Nehéz volt értelmezni, de úgy gyanítom, ön vásárolt egy TD Audit ÉS egy autót.

A. Az Audi: - nem lesz az 100, csak 41, 1969-től él ugyanis a márka. - dízellel nem foglalkozom, kérdését továbbítottam a Traktordoktornak.

B. Az autó: - A kamra az a rész, ahol a kolbászt és a szalonnát tárolják. Keressen tehát hosszúkás, hengeres darabokat, illetve kövesse a csöpögést, meg fogja találni.

Üdvözlettel:
Én.

Tisztelt Balambéla Úr!

Rossz hírrel kel szolgálnom, Önt alaposan felültették. Az Audi cég ugyanis több mint 60 éve nem gyárt már mellső kamrával felszerelt személyautókat. A cég fennállásának 100. évfordulójára ugyan készülnek egy ilyen változattal, de a 100 darabos limitált széria valamennyi példánya gazdára talált már. Amennyiben mindenképp ragaszkodna ehhez a motortípushoz, érdemes lenne körülnéznie a használtautó piacon, jó eséllyel talál hasonlóan nagy múltú gyártók kínálatában (pl. Singer) ilyen járműveket.

Üdvözlettel:
Gróf Otto durch Technik
análalma-őstermelő




A bejegyzés trackback címe:

https://autofilia.blog.hu/api/trackback/id/tr281731742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yeti 2010.02.27. 10:25:07

jézusatyaúristen:-)

lorincz84 2010.02.27. 12:46:01

Ezek a kérdések most komolyan feltevésre kerültek???

crix 2010.03.01. 00:01:01

egy jó-egy rossz

beröhögtem, köszi
CSAK ENNYI???!!!!
süti beállítások módosítása